112GalleriNyhederTopnyheder

Måbjerg Brand: Togdriften er genoptaget og branden er under kontrol

Banedanmark oplyser, at togdriften er genoptaget, efter den voldsomme brand ved Måbjerg tirsdag sidst på eftermiddagen. Se billeder der ude fra her.

Opdatering: Banedanmark oplyser, at togdriften er genoptaget fra klokken 20.35. Ifølge en togleder fik de meldinger om, at der var sket skade på sporet som følge af branden. – En sporvagt har nu tjekket skinnerne, og der er ingen problemer. Vi forventer ingen eftervirkninger, siger han til TV MIDTVEST.

Branden på Nørhedevej i Måbjerg, lige nord for Holstebro er nu under kontrol og beredskabet er ved at pakke sammen.

Togtrafikken har siden branden start været afbrudt og det er den fortsat, da der skal en Spor-vagt ud fra Banedanmark, for at se om der er sket skade på jernbaneskinnerne som løber lige ved siden af den nu kollapset hal.

Danedanmark oplyser at Spor-vagten er fremme, men der godt kan gå nogle timer før der igen køre tog mellem Holstebro og Struer.

Politiets vagtchef oplyser at det endnu ikke er muligt af fastslå brandårsagen, men at det har være meget varmt der uden, det vil tage noget tid med efter slukningen da der har været en del halm i hallen.

Relaterede artikler

Back to top button
x