Forside GallerierMotorNyheder

Find nye venner til træf

TræfDanmark: Sommerlandet er fyldt med steder, hvor fans af klassiske biler og motorcykler mødes og finder fælles fodslag.

Klassiske biler og motorcykler er en favorit blandt danskerne, og i sommerperioden er der rigeligt med muligheder for at få noget at se på til de mange træf rundt om i landet. Og måske finde en ny ven?

I hvert fald er der ugentlige træf flere steder i landet, hvor de smukke gamle maskiner bliver vist frem. Og folk med fælles interesser kan mødes.

Et stederne er ved Rasses Skovpølser i bøgeskoven ved Skanderborg. Her mødes motorcykelentusiaster om tirsdagen under det, der kaldes Smuk Træf.

En af dem, der var afsted i går, var Kjeld Nielsen, der er Vice President i Lonely Wolf’s MC Danmark. En forening der består af en række motorcykelentusiaster, der bruger noget af deres tid på at give udsatte børn nogle oplevelser på to hjul.

Og når de ikke gør det, så kører de til træf. For her finder de et sammenhold blandt folk med samme interesser.

“Der står 200 mennesker her omkring os, og de er allesammen venner. Vi deler den samme lidenskab for at køre på to hjul. Det giver et venskab, der er helt eventyrligt og ganske specielt. For uanset hvor i landet, du kommer, så kender du nogen. Fordi vi møder jo hinanden flere steder ude i landet,” forklarer han.

Men træffene er ikke kun for de indviede. Hvis du også finder glæde ved motorcyklerne eller de klassiske biler, er det helt sikkert turen værd. For dem der ejer motorcyklerne, vil jo også gerne – som Kjeld kalder det – ses.

“Folk er altid velkomne. Vi vil gerne dele vores lidenskab med så mange vi kan. Og så vil vi jo også gerne vise vores motorcykler frem,” griner han.

Der er mange træf i landet, og de har allesammen forskellige ting at byde på. Hos Smuk Træf er der både muligheder for at sparke dæk, og få sig en bid mad i godt selskab. Og af og til, har folkene bag også fået fat i en musiker, der kommer forbi og giver en uformel koncert.

I går, tirsdag, var det Esben Kronborg, der havde guitaren med, og midt i sommersolen var der noget for både øjne og ører, og hos Rasses diskede de op, som normalt gør, med en særlig biker-ret.

Der er træf hver tirsdag frem til oktober, og du kan læse mere på Smuk Træfs facebookside.

Og har du et tip om et træf, som du synes, vi skal sende en af vores fotografer afsted til, så skriv til os på redaktion@minbynews.dk.

Relaterede artikler

Back to top button
x