Betalt indholdHelbred

Skal du være Fit efter sommerferien

GET FIT Challenge kører over hele landet, hvor mange har opnået fantastiske personlige resultater. Så om du kun skal trimmes for 2-5 kg eller måske mere, er GET FIT Challenge en sej måde at udfordre sig selv og eller en ven/veninde på. For vi gør det sammen.

Hårdt arbejde belønner sig

 

Det gælder kun om at DU opnår et resultat som du er tilfreds med, for det er dig der skal gøre arbejdet men sammen med en hel flok af glade mennesker der vil det samme som dig. 

  

Vær Fit hvad er det???? 

  

  

  

Det er kun dig der sætter målsætningen for hvad der gør, om du er Fit. For nogen vil det måske være at kunne gå op på fjerde sal uden at blive blåviolet i hovedet, mens andre mener det er, at kunne løbe en halv maraton. Ingen af delene er forkerte, men man skal kunne krybe før man kan gå. 

 

Du skal da være med når GET FIT Challenge indleder nyt hold i Holstebro den 9. august. KLIK HER for at tilmelde dig. Det er sjovt og hårdt på samme tid. 

  Husk det er aldrig for sent at komme i form 

Vi har det sjovt og gør det sammen

Der er allerede flere end 50 tilmeldte, så det er bare om at komme med på holdet, tilmeld dig alene eller sammen med en du vil udfordre til en GET FIT Challenge. KLIK HER 

  

Hvad er dit mål? Hvem vil du gerne udfordre? hvordan når du dit mål ? Med GET FIT Challenge får du det sjovt mens du er på vej mod dit mål. Lad os gøre det sammen…

Denne artikel er betalt indhold. < 

Back to top button
x