112Nyheder

Nye lasermålere på vej til politiet

Dem der kører for hurtigt får sværere ved at opdage betjente med fartmålere

Der er nye lasermålere på vej til landets politikredse, så fremover bliver det endnu sværere for bilister, der kører for stærkt, at opdage betjentene med de håndholdte fartmålere. De nye lasere kan nemlig “skyde” væsentligt længere end de gamle, så farten måles endnu tidligere før stedet, hvor politiet tager opstilling.

Det skriver Københavns Politi, der allerede har taget 12 nye målere i brug. Hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser kommunikationsafdelingen at trafikafdelingen her i landsdelen også har bestilt de nye lasere.

“Det er en del af den almindelige teknologiske udvikling, og de nye lasere vil blive taget i brug i takt med at de gamle skal udskiftes,” lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Bestil en fartkontrol

Du kan i øvrigt “bestille” en færdselskontrol hos politiet, hvis du gentagne gange har oplevet at bilerne kommer alt for stærkt, der hvor du bor eller færdes i øvrigt, og det er oven i købet nemt: Gå ind på politi.dk/bestil-en-betjent og udfyld en anmodning om færdselskontrol.

Relaterede artikler

Back to top button
x