112Nyheder

Hvem er han? Ukendt mand følger efter 13-årig pige

To gange i sidste uge er en pige i Bryrup blevet bange for en ukendt mand - den ene gang fik han fat i hendes arm

Hvem er den ukendte mand, der to gange sidste uge har skræmt en 13-årig pige på vej hjem fra springgymnastik i Bryruphallen? Det vil politiet gerne vide, og beder derfor offentligheden om hjælp.

Første gang, det skete, var mandag 21. september omkring kl. 20.30. Den 13-årige pige var på vej hjem ad Østervang, da hun bemærker en mand, der følger efter hende. Da han kommer tæt på hende, bliver hun bange og sætter i løb. Efter hun er kommet hjem, fortæller hun det til sin mor, der kontakter politiet.

Torsdag aften er den gal igen, da pigen omkring kl. 20.20 igen er på vej hjem fra springgymnastik. Denne gang når manden at få fat i hendes arm og siger noget om, at hun har smukke arme og fingre. Hun river sig løs og løber hjem, og får i den forbindelse en lille hudafskrabning på armen.

“Vi vil gerne tale med manden og høre hvad det handler om, for den slags opførsel vil vi ikke have,” siger politikommissær Lasse Ivanøe fra politiet i Silkeborg.

Signalementet på manden er enslydende i begge tilfælde: En mand af dansk udseende, lys hud, brunt krøllet hår, 20-25 år, omkring 175 cm høj og almindelig af bygning. Han var begge gange iført sort tøj. Politiet kan kontaktes med oplysninger på telefon 114.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close