Forside FremhævetNyhederPolitik

Hvis du ser flere hundrede traktorer på Storebæltsbroen…

... så er det ikke dig, der har set forkert.

Mere end 250 traktorer er allerede tilmeldt, fiskerne har sat kurs og folket – bevæbnet med potter og pander, har meldt deres ankomst til Opfør fra Landets demonstration for folkestyre i Aarhus og København d. 21. november.

Intentionen er at hylde grundloven – og sige fra over for den politiske agenda, der fratager folket deres demokratiske rettigheder. Initiativtagere til demonstrationen er… folket. Berørte organisationer, landmænd og fruer, frihedselskere og fantaster har sammen organiseret demonstrationen, der på få dage har fået flere end 3000 tilkendegivelser om interesse og deltagelse på facebooksiden ‘Oprør fra Landet’. Ideen udsprang af lørdagens demonstration i Aalborg, hvor 200 landmænd i traktorer kørte gennem byen for at slutte sig til Nordjylland for Friheds demonstration. Vrede minkavlere og solidariske kollegaer ønskede at tilkendegive deres utilfredshed med regerings behandling af minkavlerne –  og de er slet ikke færdige med at sige fra. På lørdag samles de i Aarhus og København – og der er givet tilladelse til at traktorer kan krydse Storebæltsbroen, så man i samlet flok kan passere Christiansborg med politieskorte og gode intentioner. Pernille Vermund, Inger Støjberg og Rasmus Jarlov er blandt talerne på de to scener, der vil stå i henholdsvis i Rådhusparken og for enden af Langelinjekaj – ved iskiosken “The End” – Langelinjekaj 65.

Du kan læse mere om demonstrationen på folkelighed.dk – og tilmelde dig og din traktor, støtte eller finde inspiration til at slå på tromme eller gryde for folkestyret.

 

Demonstrationer mod regeringen trak 200 traktorer til Aalborg midtby

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close