112Nyheder

Idømt fængsel for flere overgreb på 10-årige pige

En 38-årig mand fra Randers-området er fredag ved Retten i Randers blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel for at have begået seksuelle overgreb på en 10-årig pige.

Den 38-årige mand blev anholdt i maj sidste år, efter Østjyllands Politi havde fået en anmeldelse om, at han skulle have forgrebet sig på en dengang 10-årig pige på en adresse i Norddjurs, hvor pigen bor sammen med sin mor.

Manden havde indledt et forhold med pigens mor og havde i perioder opholdt sig på adressen på trods af, at han i januar 2016, i forbindelse med en anden dom, fik forbud mod at tage ophold i hjem, hvor der opholder sig børn under 18 år.

I retten blev den 38-årige dømt for andet seksuelt forhold end samleje og for blufærdighedskrænkelse ved i april/maj 2019 at have forgrebet sig på den 10-årige pige flere gange på forskellig vis.

Krænkede anden pige på nettet

Ud over overgrebene på pigen sidste år blev den 38-årige også dømt for blufærdighedskrænkelse ved i december 2018 at have kontaktet en dengang 15-årig pige online og tilbudt hende seksuelle ydelser og sendt flere billeder til hende af seksuel karakter.

”Jeg er tilfreds med, at retten fandt tiltalte skyldig i at have begået overgrebene på den 10-årige pige. Jeg vil nu læse rettens begrundelse for, at han ikke blev idømt forvaring og derefter drøfte spørgsmålet om anke med Statsadvokaten, ” siger anklager i sagen Cathrine Brunsgaard.

Den 38-årige mand blev i retten dømt for nogle yderligere forhold vedrørende butikstyveri og trusler mod flere fængselsbetjente i arresten.

Manden nægtede at have begået overgrebene og ankede dommen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close