HelbredNyhederSport

IDRÆTSMØDET 2020 rykker til juni

Anden udgave af IDRÆTSMØDET i Aalborg flytter frem til 22. til 28 juni i 2020. Tilmeldingen til konferencen er nu åben.

Sidste år fik Danmark med IDRÆTSMØDET i Aalborg et nyt mødested, hvor idrættens mangfoldighed er i fokus for alle dens aktører i næsten en uge. I år skal succesen følges op, endda allerede i uge 26.

– Vi har valgt at flytte IDRÆTSMØDET til før sommerferien af flere grunde; den væsentligste er at vi tror det er et bedre tidspunkt i forhold til trænerne, idrætslederne og idrætsforeningerne. Vi har også prioriteret at vi kan få flere med fra det kommunalpolitiske miljø med, som jo typisk er travle med budgetlægning efter sommerferien.Desuden håber vi at give mange inspiration til en aktiv sommerferie til alle, i øvrigt samtidigt med at størstedelen af de studerende stadig er i byen, siger koordinator for IDRÆTSMØDET, Morten Arvidsson.

IDRÆTSMØDET vil gerne 360 grader rundt om idrætten. Fra den 22. juni til 28. juni vil Aalborg være den geografiske ramme om en event, der hviler på fire ben.
En skole- og institutionsdel, hvor børnene får masser af motion og bevægelse, samtidig med at deres undervisere får ny viden og inspiration.
Dels en stor konference, hvor der igen i år vil være et ambitiøst og meget mangfoldigt program.
Derudover en aktivitetsdel, hvor alle kan se og deltage i idrætten; og fremfor alt en folkemødedel i centrum af byen, hvor borgere, professionelle og idrættens aktører kan underholdes og debattere med idrætten i fokus.

– Vi vil fortsætte med at løbe videre på de fire ben fra første år, og vil bygge videre på de gode erfaringer vi fik der. Vi vil gerne smelte de forskellige elementer mere sammen og har stort fokus på, at vi gerne vil gøre havnefronten til en endnu tættere og mere intim oplevelseszone. Hvis man er i midtbyen eller på havnefronten i disse dage, vil man kunne sanse idrætten, deltage i idrætten og ikke mindst høre om den – det lover vi, fortæller Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

IDRÆTSMØDET 2019

Konferencen er åben for tilmelding

IDRÆTSMØDETS konference inviterer til vidensdeling, inspiration og best practice 24. juni og 25. juni i Aalborg Kongres og Kulturcenter.
Temaerne på de forventede 20 forskellige baner, vil blandt andet være tweens og teenagers i bevægelse, outdoor-idræt, foreningsudvikling, mental sundhed og skal spænde bredt fra idrætspolitik, over motion og bevægelse for de yngste børn, til inspiration og øjenvidneberetninger fra det danske idrætsliv.

Koordinator Morten Arvidsson har også en ambition om at konferencen skal være ramme for landets største trænerseminar på tværs af sportsgrene.

– Trænerne er rygraden i idrætslivet. Det vil vi gerne understøtte og værdsætte, ved at skabe rum for inspiration af hinanden på tværs af alder, køn og idræt. Vi har målet om at konferencen skal ramme endnu bredere målgruppemæssigt, ligesom formen også skal udfordres lidt. Deltagerne skal ikke blot sidde passivt og lytte, men deltage i workshops, og inspireres af fysiske events og lege. Her vil vi forsøge at differentiere os fra andre konferencer. Ligesom vi tror det kan være med til at øge energien, og måske også være muligheden for at smelte konferencedelen endnu mere sammen med resten af IDRÆTSMØDET, slutter Morten Arvidsson.

Du kan allerede nu melde dig til konferencen, som vil udvikle sit program helt frem til 1. maj.

https://idratsmodet.dk/konferencen/

I debutsæsonen havde konferencen på IDRÆTSMØDET knap 700 deltagere fra hele Danmark, samt deltagere fra Norge, Skotland, England og Island.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close