HelbredNyheder

Indkøbsliste: To liter mælk, en pose gulerødder og en coronavaccine

Nu kan du snart blive vaccineret i Bilka- og Føtex-butikker

Nu kan du snart kombinere shoppingturen fredag eftermiddag med en vaccine i udvalgte Bilka- og Føtex-butikker

Flere virksomheder og organisationer har valgt at tage del i vaccinationsindsatsen. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.

“- Vi har en rigtig flot tilslutning til vaccination mod covid-19, men lokalt er der forskel på, hvor mange der bliver vaccineret. Det er især unge, der ikke har fået første stik,” siger Søren Brostrøm.

Blandt de kommende pop-up tilbud er en vaccinationsdag den 11. september i udvalgte Bilka- og Føtex-varehuse for alle borgere.

“ Vi vil gerne sikre, at tilbuddet om vaccination er så tilgængeligt som muligt, så der for eksempel er mulighed for at få et stik, samtidig at man ordner sine indkøb eller andre daglige opgaver. Samtidig har detailhandlen rigtig mange unge medarbejdere, og her kan branchen være med til give unge den information, de har brug for, til at træffe deres valg om vaccination. Det kan blandt andet være informationen om, at man ikke længere skal bestille tid for at få sin vaccination, “ siger direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm.

Her kan du blive vaccineret 11. september

Her vaccinerer de den 11. september

Tilst ved Aarhus, Skalborg ved Aalborg, Vejle, Kolding, Horsens, Viborg, Herning og Randers. Ligeledes vil det være muligt i føtex-City Vest i Aarhus.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE