Forside SekundærKultur/EventNyheder

Ingen EM på Danmarks største Storskræm

Hvor kan man se fodbold i Holstebro lørdag sammen og nyde EM spilles på dansk grund

Med Danmarks største stationære storskærm, kan det undre mange at man ikke kan se de danske drenge tørne ud i den første kamp mod Finland på lørdag. 
Men grundet de har restriktioner vil det være for omfattende at hegne ind og sørge for at der kun er 500 pr. sektion plus afstandskravene.

Men bare få meter fra den store skærm byder Roxy Malt indenfor til roligan og fodboldfest. 
Det er jo sådan der kun må være et vis antal på Roxy Malt, men der er stadig pladser og hvis du er hurtig kan du nå at få en af pladserne til spisningen med.

Man kan også forsætte forbi Roxy Malt og over storeåen og hen til Big Bio hvor de også viser kampen på lørdag. Her kan man så lige undres over at man godt vil og må samle folk inden døre når man kan stå eller sidde i den fri luft og nyde hinandens selskab hver for sig. 

Begge steder koster kampen ca. kr. 150,- Forskellen er bare at på Roxy Malt er det kun hvis du ønsker at spise og lave en super stemning inden kampen at du skal betale kr. 149,-.
Så ønsker du blot kampen, er selve kampen GRATIS så længe der er plads. 

Jan Nonboe håber dog at der kan komme lempelser, når gruppespillet er slut og der kan komme kampe som går i forlænget og måske straffespark. Det er lidt en fesen fornemmelse at være til fodboldfest og så skulle gå hjem inden en evt. straffesparks konkurrence.

Det er på tide vi får lov til at samles og hvad mere og stærkere er det at samles til en folkefest ud indhegning og restriktioner. Mon ikke man nemt kunne samle 1000-1500 mennesker med tæpper og klapstole som nemt kan holde pænt afstand til hinanden og bare nyde at have et fællesskab om noget. 

Uanset indhegning eller ej burde vi i Holstebro ikke bruge den fantastiske Skræm på Black Box?

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close