Forside FremhævetHåndboldNyhederSport

Ingen Final 4 til Viborg HK efter nederlag i Odense

Det blev heller ikke denne gang, at Viborg HK kunne kvalificere sig til Final 4 i pokalturneringen. Odense satte en stopper for drømmen.

Med et stort ønske om at komme videre i Santander Cup og bryde det, der er blevet kaldt ´Final 4 forbandelsen´, tog Viborg HK til Odense. Efter en kamp hvor spillet ikke kom til at fungere optimalt, må man desværre konstater, at Viborg med et nederlag på 26-23 heller ikke denne gang kommer til at spille Final 4.

´En rædderlig kamp´

Så kontant er beskrivelsen fra cheftræneren, Jakob Vestergaard, når han efter kampen, skal sætter ord på indsatsen.

´ Anna Kristensen holder os inde og leverer igen en formidabel indsats, men ellers er der desværre ikke mange, der ikke spiller op til deres bedste, og det vidst vi, var en betingelse, hvis vi skulle have en chance for at slå et af Danmarks bedste hold.

Den taktik, der var lagt, bliver ikke overholdt, og vi spiller en dårlig kamp på rigtig mange parametre. Vi formår ikke at løse deres 6 mod 6 spil i store dele af kampen, vi vinder ikke duellerne, og vi laver alt for mange tekniske fejl i forhold til, hvad vi plejer. Vi ligger ofte på 8-9 tekniske fejl, og i dag ligger vi på det dobbelt, og så kan vi altså ikke regne med at vinde´.

 Næste gang Viborg HK skal i kamp er mod HIH i Vibocold Arena på lørdag kl. 16.10

Skrevet af VHK.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE