IshockeyNyhederSport

Ishockey: Danmark lægger billet ind på VM-værtskab

Ifølge Præsidenten for det Internationale Ishockey Forbund IIHF, René Fasel, er der blevet sendt en ansøgning afsted til værtskabaet ved VM i ishockey til sommer.

Slutrunden er stadig planlagt til at skulle afholdes i Minsk, men den seneste tids uroligheder i Hviderusland, har gjordet det nødvendigt for IIHF at se sig om efter andre, mere sikre løsninger.

“Det er vores ansvar lige nu at skaffe så meget information, så udvalget kan træffe den bedst mulige beslutning. Det inkluderer at være grundige i vores evalueringer af andre landes potentielle værtskaber. Vi har modtaget forslag fra Danmark og vi er i forhandlinger med Slovakiet,” siger han i et interview på IIHFs hjemmeside.

Der er tale om en reel fare
De nuværende uroligheder skaber ikke kun problemer for eventuelle tilskuere. Det er også nødvendigt for IIHF at sikre holdenes sikkerhed under slutrunden.

“Vi bliver nødt til at kunne sikre holdene trygge omstændigheder, de kan konkurrere under, og det har vi tænkt os at gøre. Vi holder os i tæt kommunikation med hvert hold,” understreget Fasel, der samtidig forklarer, at det vil få kommercielle og kontraktuelle konsekvenser for forbundet, hvis de ikke afholder verdensmesterskabet.

De nuværende datoer for afholdelse af VM i Ishockey 2021 er 21. maj til 6. juni.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close