FestivalFestival TopnyhederKultur/EventNyheder

Jelling kommer med fuldfedt alternativ til festivalprogrammet

Bare fordi der ikke bliver festival i Jelling, betyder det ikke, at sommeren bliver tavs og kedelig. Folkene bag Jelling Festival har skabt Vejle Alive, og de lover musik og fornemmelsen af fest.

12649

Det var i dag, at Jelling Festivalen skulle skydes i gang, som en af landets første store festivaler, men takket været de meget restriktive forsamlingsforbud bliver der heller ikke nogen festival i 2021.

Det afholder dog ikke folkene bag fra at skabe liv, og det betyder, at det nyeopfundne koncept “Vejle Alive” kommer til at byde på musik, fadøl og en lille snas festivalstemning, når en lang række koncerter afholdes i Byparken, Skyttehushaven og på Spinderiscenen.

Der er en god omgang blandet landhandel på programmet.

Musikken er i højsædet, og det betyder koncerter med Lars Lilholt, Carpark North; Baest, og mange flere. Simon Kvamm kommer med sit nye projekt, HUGORM og Michael Falch giver akustisk koncert. Milling og Molbech inviterer til talk, og det samme gør Jesper Binzer og Alex Nyborg Madsen, og der bliver også stand-up go Fællessang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Billetterne er sat til salg, til de mange arrangementer, der starter den 25. juni og varer frem til og med den 3. juli.

Du kan læse mere og se det fulde program på Vejle Alives hjemmeside.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x