Sport

Jonas Porup inden Skanderborg: Vi møder et stærkt kollektiv

28.10.2019 | Af Morten Toft – Foto: Alex Paulsen

Landsholdspausen er forbi, og det betyder at TTH Holstebro igen skal i ilden i Primo Tours Ligaen.

Torsdag den 31. oktober gælder det Skanderborg Håndbold i Gråkjær Arena Holstebro, og det er et opgør som Jonas Porup ser frem til med forventninger:

– Vi skal slå Skanderborg på hjemmebanen, hvis vi skal være tro mod vores ambition om at være en del af topstriden, siger Jonas Porup, der ikke forventer en nem kamp mod østjyderne:

– Skanderborg har et rigtig godt hold med mange spændende spillere. De har et godt forsvar, og når deres målmænd rammer dagen, så er de ikke sjove at have med at gøre. Men mest af alt er det et stærkt kollektiv som vi møder.

December 2013. Så langt skal man tilbage i kalenderen for at finde det seneste TTH-nederlag mod Skanderborg i Herre Ligaen, hvor man har vundet de seneste 11 indbyrdes opgør.

– Jeg var slet ikke klar over den statistik. Det overrasker mig faktisk, at vi har slået dem så mange gange i træk, siger Jonas Porup og tilføjer til slut:

– Men statistikken kan vi ikke bruge til ret meget. Det er en helt ny kamp, hvor vi skal bringe masser af kvalitet for at stå med to point.

TTH Holstebro møder Skanderborg Håndbold kl. 20.30 til SUPERTORSDAG i Gråkjær Arena Holstebro.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close