FodboldNyhederSport

Kamil Grabara er tilbage i AGF på en lejeaftale fra Liverpool FC

AGF styrker målmandsgruppen i 3F Superliga-truppen med et velkendt ansigt i skikkelse af den 21-årige polske målmand Kamil Grabara, der tiltræder i AGF på en lejeaftale fra Liverpool FC.

Dermed vender Grabara tilbage til AGF, hvor han havde en succesfuld halvsæson i foråret 2019.

– Via mine forbindelser til Liverpool – og med reference til et succesfuldt lejemål sidst – så er der de sidste par dage opstået en mulighed for at hente Kamil tilbage til AGF, som vi har valgt at udnytte. Vi har et godt målmandsteam i AGF og var egentlig ikke i markedet for at styrke os på den position. Men når muligheden opstår for at hente den kvalitet, Kamil står for og vi samtidig kunne få en spiller tilbage, der kender klubben, omgivelserne og sine holdkammerater, så slog vi til, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Efter sit forår i AGF i 2019 vendte Kamil Grabara tilbage til Liverpool FC, hvor han underskrev en ny og længerevarende kontrakt, hvorefter han blev udlejet til Huddersfield Town FC for et år. Efter det ophold har Kamil Grabara nu valgt, at den kommende sæson skal udfolde sig i Aarhus.

– Det er optimalt for vores målmandstræner Nikolaj Pold at arbejde med så talentfuld en målmandsgruppe, som vi nu har i AGF. Konkurrencen er i den grad skærpet, og alle i gruppen skal levere på såvel træningsbanen som i kamp. For os handler det om at gøre AGF’s trup så god og konkurrencedygtig som mulig, og det vil Kamil kunne bidrage til. Vi husker ham som en arbejdsom, dedikeret og ambitiøs ung målmand, og vi forventer, at Kamil med sit væsen og sin mentalitet – som sidst han var her – vil kunne bidrage både på og udenfor kridtstregerne, tilføjer Peter Christiansen.

Efter de 16 kampe for AGF i foråret 2019 har Kamil Grabara spillet 28 kampe i den engelske Championship. Han er også fast mand på det polske U21 landshold med indtil nu 17 landskampe.

Kamil Grabara har indgået en lejeaftale med AGF frem til sommeren 2021.

Pressemeddelelse fra AGF.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close