NyhederPolitik

Karsten Filsø bliver medlem af Folketinget

Karsten Filsø overtager pladsen fra SFs klimaordfører Signe Munk, der tager orlov fra Folketinget.

Det var ikke lige planen for Kasten Filsø, men i morgen starter han tre måneder som Folketingsmedlem efter Signe Munk har taget orlov for at gøre sin uddannelse som sygeplejerske færdig, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Filsø har vidst det i en måneds tid, men det var ikke lige planen for politikeren, der blev valgt ind i Kommunalbestyrelsen for Socialistisk Folkeparti siden 1998.

“Jeg blev lidt mundlam, da de ringede med den besked. Det indgik ikke lige i mine planer, hvor der jo stod valgkamp over hele horisonten,” udtaler Filsø til Dagbladet. Han har dog ikke tænkt sig at sætte sin egen karriere på pause.

“Der bliver ikke tale om orlov. Min stedfortræder er desuden højgravid og skal snart føde. Jeg vil passe arbejdet herhjemme i den udstrækning, jeg magter. Det er nemlig vigtigt for mig at signalere, at jeg stadig er kandidat til kommunalvalget, og der her “kun” er tale om et vikararbejde i tre måneder,” understreger han.

Filsø trøster sig ved, at der er mødefri om mandagen, hvilket traditionelt er den dag, hvor der ligger mange vælgermøder.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE