FodboldNyhederSport

Kent N.: En rigtig øv-dag på kontoret

Kent Nielsen var både skuffet over resultat og indsats, da SIF tabte 2-4 i premieren til FC Helsingør fredag aften.

Det var en skuffet cheftræner, der kom ud af omklædningsrummet efter en kort snak med sine spillere ovenpå 2-4 i Helsingør fredag aften.

– Resultatet er en ting, men vi var meget skuffede over, at den afklarethed i forsvarsspillet, vi ellers har stået for, var et stykke fra det, vi har vist på det seneste. I de sidste 25 minutter var vi tæt på at komme tilbage. Men det blev en velgennemført kamp fra Helsingørs side, der også har det held, der skal til. Var vi kommet på 1-1, havde det måske gjort tingene lidt anderledes, analyserede Kent Nielsen, der dog også var den første til at erkende, at SIF slet ikke levede op til den standard, holdet ellers har vist på det seneste.

–  Vi var ikke gode. Vi kom i en situation, hvor vi lod os stresse af tingene og blev lidt for individualistiske i nogle situationer. Vi har ellers været gode til at være meget bevægelige i spillet med bolden. De lå og lurede på omstillingerne, og uanset hvor meget, vi har snakket om at være på vagt overfor det, led vi boldtab de forkerte steder. Og så var de dygtige, erkendte Kent Nielsen.

– Tingene lykkedes ikke, så det var en øv-dag på kontoret. En reminder til, at man skal være tæt på sit maksimale, hvis man er Silkeborg IF og vil have point. Vi mødte et fint hold i fredags, slog han fast.

Næste opgave for SIF er på onsdag, hvor Skive IK kommer på besøg i Silkeborg på Jysk Park kl. 18.00

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close