ErhvervNyheder

Kjellerup: Lokal fotograf støtter byens butikker med gratis video-julekalender

"Coronaen har været hård ved alle, og det vil være trist hvis byens butikker lukker," siger fotograf Søren Hulemand Maul, der opfordrer til at købe julegaverne lokalt

“Coronaen har været hård ved alle. Det har jeg også selv mærket,” fortæller fotograf Søren Hulemand Maul fra Kjellerup, der har gjort sig nogle tanker om konsekvenserne for de lokale butikker i hans by.

“Man kan jo ikke undgå at få den tanke, at mange i år vælger at købe deres julegaver på nettet, så de slipper for at stå i en butik. Men det vil være trist, hvis nogen af butikkerne må dreje nøglen om på grund af det. Og er der ingen butikker, flytter der ingen folk til byen. Det betyder også, at jeg får færre kunder. Det berører os alle,” siger Søren.

Derfor henvendte han sig byen Kjellerup Handel og Erhverv med en helt særlig julegave: Han vil lave en video-julekalender – kvit og frit – hvor han hver dag vil besøge byens butikker, så de kan fortælle om alle de gaver, tilbud og tiltag de har i byens butikker.

“Jeg har været rundt i butikkerne og set, hvor mange fine ting de har liggende klar til julehandlen, og hvor meget personalet er villige til at gøre for deres kunder. Der er endda nogen, der vil åbne butikken kun for dig, hvis du har brug for det. Jeg håber bare, at Kjellerup får en helt fantastisk julehandel,” siger den lokalbevidste fotograf.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close