112Nyheder

Knivtrussel på Bjerringbro banegård

Opgør mellem to grupper endte med trusler på livet mod 16-årig pige

65009


Lidt efter kl. 20 onsdag aften modtog lokalpolitiet i Silkeborg melding om, at der var optræk til noget tumult på banegården i Bjerringbro.

Da politiet ankom 20.29 var der ganske rigtigt en større gruppe unge mennesker samlet, men stemningen var god og der var på det tidspunkt intet at bemærke, så patruljen kørte igen.

“Men 25 minutter senere blev vi kaldt tilbage. Tre personer var stået af regionaltoget og der var opstået slagsmål. En af personerne havde haft en kniv med og truet en 16-årig pige på livet,” fortæller politiassistent Henrik Hansen fra lokalpolitiet i Viborg.

Flere patruljer kørte til stationen, heriblandt politiets hundepatrulje. Ifølge vidner var der tale om en trussel “helt oppe i ansigtet” på pigen og politiet tog derfor episoden meget alvorligt. En 25-årig mand fra Viborg blev udpeget af vidner og anholdt af politiet kl. 22.05. Kniven – en ulovlig foldekniv – blev fundet af politihunde på banelegemet og sikret behørigt.

Den 25-årige nægtede sig skyldig, men blev kørt til Holstebro, hvor han blev tilbageholdt indtil torsdag morgen, hvor politiets jurister vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille ham for en dommer. Han blev derefter løsladt, men sigtelsen for trusler på livet samt overtrædelse af knivloven opretholdes.

Der forestår nu en række vidneafhøringer for at få endeligt klarlagt, hvad der egentlig er foregået og hvad konflikten mellem de to grupper bunder i.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x