Kultur/EventNyheder

Kom ind og bliv hængende

Fra 1. september udvider Holstebro Bibliotek igen åbningstiden til kl. 22 fra mandag-torsdag og byder også velkommen i alle de frivillige caféfællesskaber.

Efterårets mørkere aftener sniger sig lige så stille ind på os, og på Holstebro Bibliotek betyder det længere åbningstider og mulighed for aftenhygge med samtale, afslapning, brætspil og selvfølgelig læsning. Fra 1. september er bibliotekets røde døre åbne fra 8.30-22.00 mandag til torsdag, ligesom også søndagene dedikeres til biblioteksglade besøgende, når biblioteket holder åbent fra 13-16.

– Vi vil gerne være et tilgængeligt bibliotek, som er åbent, når der er brug for os. Vi vil gerne tilbyde alle vores brugere – unge såvel som ældre – et sted at være også om aftenen, uanset om de har brug for arbejds- eller læsero, et sted at hænge ud, spille spil eller noget helt femte. Derfor giver det mening, at vi har åbent til kl. 22, fortæller biblioteksleder Trine Petersen.

Caféfællesskaber åbner op igen

Efter corona og sommerferie står de frivillige også på spring for at tilbyde alt fra IT-Café til Snak Dansk-Café og Baby-Café igen. Der er mange frivillige fællesskaber, der har til huse på Holstebro Bibliotek, og fælles for dem alle er, at alle er velkomne.

– Er du til babysnak, brætspil, håndarbejde eller slægtsforskning, eller har du brug for hjælp til at øve dansk, reparere noget eller IT-relaterede spørgsmål, så har vi en café for dig, slutter Trine Petersen af.

Find de aktuelle åbningstider og læs om alle caféfællesskaber på www.holstebrobibliotek.dk

 - logo

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE