112Nyheder

Kvinde og mand søges – hjalp kvinde efter røveriforsøg

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med par på 25-30 år, der hjalp ældre kvinde efter røveriforsøg i Viby

51002

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en kvinde og en mand, som søndag den 30. maj i Viby hjalp en 79-årig kvinde, som netop var blevet udsat for et forsøg på røveri.

Episoden skete omkring kl. 15.00 i et område omkring Fredensvang Runddel. Her havde kvinden netop rejst sig fra en bænk, da hun blev skubbet omkuld af to unge mænd, som formentligt forsøgte at få fat i hendes håndtaske. Det lykkedes dog ikke, og mændene stak af på scootere, mens den 79-årige lå forslået på jorden.

Ifølge den 79-årige kom en kvinde og en mand lige bagefter og hjalp hende op.

Østjyllands Politi vil meget gerne tale med kvinden og manden, da deres forklaringer kan være en hjælp for efterforskningen. Kvinden vurderer parret til at være i alderen 25-30 år, og de var muligvis kørende i en blå bil.

Set overvågning igennem
”Vi har kigget videoovervågning igennem, foretaget afhøringer og generelt eftersøgt vidner i sagen for at finde frem til gerningsmændene, men det er desværre ikke lykkedes os endnu. Nu håber vi, at parret, der hjalp den 79-årige, tager kontakt til os, så vi kan finde ud af, hvad de har set, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Den 79-årige kan kun give et sparsomt signalement af gerningsmændene, som hun vurderer er mellem 16-17 år. De kørte begge på scootere og brugte ikke styrthjelm.

Oplysninger til politiet kan gives via tlf. 114.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x