112Nyheder

Lange fængselsstraffe i narkosag mod brødre fra Viborg

De to brødre fra Viborg, der sidste år blev anholdt for at smugle store mængder narko ind i landet fik sammen med en nordjysk medgerningsmand 22½ års ubetinget fængsel.

Sammen med en tredje nordjysk gerningsmand, blev brødrene David Saedian-Behnami og Michael Saedian-Behnami idømt hhv. 10 og fem års ubetinget fængsel i retten i Viborg. Nordjyden, Mikkel Kofoed Larsen, blev idømt 7½ år, ligeledes ubetinget.

Dommen dækker over indsmugling af et kilo heroin og et kilo amfetamin, samt flere andre forhold om handel med og besiddelse af narkotika. Oveni blev de dømt for at have været i besiddelse af en pistol med skarpladte patroner.

”Handel med hårde stoffer er på ingen måder acceptabelt, og med dagens dom har vi nu fået fængslet tre gerningsmænd, der har stået for at indføre og handle med store mængder narkotika her i landet. Der ligger et stort efterforskningsarbejde bag dagens dom, og jeg er glad for, byretten nu også har anerkendt alvoren af sagen” siger Lise Hebsgaard, specialanklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Den ældste af brødrene, 30-årige David, er tidligere straffet for lignende forhold. Det samme gælder den 33-årige Mikkel Kofoed Larsen. Den 22-årige lillebror, Michael, er således den eneste, der ikke tidligere er straffet.

Han var også den eneste af de tre, der udbad sig betænkningstid inden han beslutter sig for, om han vil anke eller ej. De to andre ankede dommene på stedet.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x