112NyhederTopnyheder

Lange straffe og udvisninger til Porsche-banden

De fire hovedbagmænd i sagen om Porsche-banden fra Skive fik fredag strenge straffe for omfattende og organiseret narkohandel

Mellem syv og ni års fængsel – og udvisning af landet for to af de fire tiltalte bagmænd. Sådan lød dommene, da retten i Viborg satte et foreløbigt punktum for den omfattende sag om “Porsche-banden” fra Skive. Det skriver TV MidtVest.

De fire er dømt for sammen at være hovedbagmændene bag omfattende handel med kokain og hash i Skive og omegn. De er i alderen 21 til 29 år og kommer alle fra familier med mellemøstlig baggrund.

Dommene fordeler sig således:

Ibraim El-Zeibak: otte års fængsel.
Jihad Ismaiel: syv år og to måneders fængsel samt udvises af Danmark.
Mohammad Jawdat Ismaiel: otte års fængsel og udvises af Danmark.
Danyal Maarouf: ni års fængsel.

Desuden har retten konfiskeret en række genstande – blandt andet dyre Rolex-ure – og store kontantbeløb fra de fire bagmænd.

Vidneudsagn fra de ‘små fisk’ i sagen – blandt andet tre mænd, der blev dømt ved retten i en tilståelsessag i maj sidste år – havde været overbevisende i deres forklaringer om, hvordan de solgte stoffer for bagmændene, og hvordan netværket betjente et stort antal kunder med ulovlige stoffer.

I oktober sidste år faldt den sidste dom til syv mænd mellem 21 og 38 år, der havde solgt kokain for banden, og i årets sidste måneder har politiet sigtet op mod 275 af Porsche-bandens kunder blandt helt almindelige borgere i Skive og omegn.

Tilnavnet “Porsche-banden” skyldes medlemmernes forkærlighed for at køre hasarderet i dyre, leasede biler af mærket Porsche og skabe utryghed i Skive og omegn.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x