ErhvervNyheder

Lars Larsens HimmerLand fyrer direktør

Mark Bering fratrådt med øjeblikkelig virkning som direktør i HimmerLand efter "en uoverensstemmelse med gruppens værdier" - Jesper Lund indsat som midlertidig direktør

Det er mandag den 1. marts blevet besluttet, at CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, midlertidigt også overtager rollen som administrerende direktør i HimmerLand efter Mark Bering, der mandag morgen er fratrådt med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Jacob Brunsborg, slår dog fast, at det ikke ændrer på de ambitiøse planer eller de igangværende projekter med renovering og udvidelse af faciliteterne i HimmerLand – gruppens ferieresort i Gatten ved Farsø, der tidligere var kendt under navnet Himmerland Golf & Spa.

”Jeg er ærgerlig over, at vi er tvunget til at skifte ud på direktørposten i HimmerLand med så kort varsel. Men det ændrer ikke ved de store projekter, som vi er ved at gennemføre, og som skal gøre HimmerLand endnu mere attraktivt for såvel medarbejdere som husejere og gæster,” siger Jacob Brunsborg.

Han begrunder Mark Berings aftrædelse med en uoverensstemmelse i forhold til de værdier, som Lars Larsen Group bygger på, men ønsker derudover ikke at kommentere på beslutningen.

”Det vigtigste for mig er at se fremad. Jeg er glad for, at Jesper Lund har tilbudt midlertidigt at træde til som administrerende direktør, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil yde en god indsats, indtil vi finder en permanent løsning,” udtaler Jacob Brunsborg.

I august skrev Finans.dk, at Lars Larsen Group havde skudt yderligere 400 millioner kr. ind som ny kapital i HimmerLand, der ud over navneskiftet har været gennem en række renovationer og moderniseringer, men også har haft tab på grund af coronakrisen. Årsresultatet for 2019/2020 var et underskud på 90 millioner.

Mark Bering har været direktør i HimmerLand siden 1. januar 2019.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close