Forside GallerierGalleriKoncertgallerierKulturKultur/EventNyheder

Lars Lilholt åbnede Fed Fredag med to koncerter

Der var nye takter i Tivoli Friheden, da Fed Fredag tog hul på en ny sæson fredag aften med koncerter fra Lars Lilholt.

Det var en glad direktør for Tivoli Friheden, der sammen med de mange medarbejdere har set frem til at kunne skyde Fed Fredag i gang igen efter alt for længe uden musik i forlystelsesparken.

”Jeg er så glad, at jeg næsten ikke kan være i min krop. Men det er jo skønt at være i gang og vejret er dejligt, og vi er glade for at kunne åbne med Lars Lilholt, som jo er en populær klassiker,” fortæller Henrik Olesen.

Det har stillet nogle krav til kreativiteten at skulle afvikle den slags koncerter under restriktionerne, men Henrik Olesen synes, at de har været i stand til at skabe en god oplevelse, der stadig er sikker.

”Vi har otte zoner med 200 gæster i hver zone. Her kan man bevæge sig frit rundt uden mundbind, og der er eget toilet og egen bar. Det er ren luksus. Og efter første koncert, så skifter vi så ud med anden halvleg. For at imødekomme behovet for billetter, har vi været nødt til at afholde to koncerter,” fortæller direktøren.

Den første koncert startede kl. 20.00, og der var udsolgt, men koncerten kl. 21.45 var lidt sværere at få solgt billetter til. Det er dog ikke noget, der giver grund til bekymring.

”Folk er ikke vant til, at det er sådan det fungerer. Så de skal jo lige have tid til at vænne sig til det.”

Konceptet med to koncerter fortsætter hele sæsonen ud, så vidt det er muligt, men fra 1. juli kommer der til at ske ændringer.

”Der må vi så være 500 i hver zone, så der ændrer vi opsætningen, så vi kun har fire zoner i stedet for otte. Så kan vi have 2.000 til hver koncert i stedet for 1.600, som vi har nu.”

Selvom det er lykkedes for Henrik Olesen og de andre i Friheden at nå i mål med afviklingen, glæder de sig stadig til restriktionerne forsvinder.

Du kan læse mere på tivolifriheden.dk.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close