Forside SekundærKultur/EventNyheder

Lempede restriktioner skaber glæde inden Snapstinget

Programmet for Snapsting 2021 er netop udkommet, og med de nye lempede restriktioner, nærmer årets Snapsting sig den fest, det plejer at være.

Musik, teater, dans og meget mere… og naturligvis også EM i fodbold er på det program for Snapsting 2021, der netop er blevet offentliggjort.

Det hele skydes i gang af Mek Pek Party Band den 18. juni, og de efterfølgende dage byder på navne som Dicte, Jimmy Jørgensen, Rugsted og Kreutzfeldt, Rocazino, Signe Svendsen og flere.

Søndag den 19. er Snapsting for Børns Familiedag, men de mindste kan også nyde godt af en række tilbud, der strækkes ud over to uger.

“Det er fantastisk, at Snapsting For Børn i år foldes ud over to uger. Vi glæder os til at lege, grine og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med børnene både på Borgvold og ude i vuggestuer, børnehaver og skoler i Viborg Kommune,” siger Rikke Skovsbo, projektleder for Snapsting For Børn.

Derudover ligger Seniorfolkemødet den 22., og er i år rykket til Nytår, hvor det afholdes i en light-udgave, mens den 24. juni byder Handicap på fire timer med underholdning for alle.

Allerede inden udmeldingen om de lempede restriktioner kom torsdag morgen, var sikkerheden i forhold til Corona i højsædet hos arrangørerne, og det vil forsat blive håndhævet, at det skal være et sikkert Snapsting i 2021.

Programmet finder du her.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close