Erhverv

Kom til Billies Halloweenfest i Bilkas efterårsferie

I efterårsferien kan alle børn komme med Billie på “Trick or Treat”, når Bilka inviterer til Halloweenfest tirsdag den 15. oktober. Billie og børnene skal rundt til fem sjove poster.

Tirsdag den 15. oktober åbner Bilka dørene for en (u)hyggelig Halloweenfest. Billie tager børnene med på “Trick or Treat”, hvor de skal rundt til fem sjove og skræmmende poster. Børnene skal se Pågen Vanilla Monstre, igennem en spøgelsestunnel, røre ved klamme ting i en kasse og meget mere sjov med Billie. Ved hver post får børnene fyldt deres ulvepose op med lækre godter.

“Billie og Bilkas medarbejdere gør altid rigtig meget ud af denne event, hvor der pyntes op med den helt rigtige Halloween stemning. Så vi håber at se mange udklædte børn til eventen, hvor også forældrene kan få inspiration til sjove Halloweenaktiviteter, de kan lave derhjemme,” siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

 

Det kræver tilmelding at deltage i “Billies Halloweenfest”. Man kan tilmelde sig rundturen enten kl. 13, kl. 14 eller kl. 15.

 

Ekstra high fives til udklædte børn

Slip fantasien løs, og lad børnene hoppe i et uhyggeligt kostume. Billie giver ekstra high fives til de børn, som kommer udklædt.

 

Nu også i Danmark – og Bilka

“Trick og Treat” kan på dansk oversættes til “Slik eller ballade”. Det er den amerikanske pendant til Allehelgensaften. Sagnet går på, at alle hekse, genfærd og mørkets magter er løse denne aften. Der blev derfor stillet lækkerier ud for at glæde dem. De amerikanske børn klæder sig uhyggeligt ud og går fra hus til hus og tigger om slik. Denne tradition ses mere og mere i Danmark, og også i Bilka, hvor børnene går fra post til post i stedet for fra dør til dør.

 

Praktisk info om Billies Halloweenfest

  • “Trick or Treat” foregår tirsdag den 15. oktober kl. 13, kl. 14 og kl. 15 i alle 19 Bilka varehuse
  • inkl. A-Z i Hjørring
  • Det er gratis at deltage
  • Eventen kræver tilmelding på bilka.dk/halloweenfest som åbner tirsdag den 1. oktober kl. 9
  • Det er muligt at tilmelde sig enten kl. 13, kl. 14 eller kl. 15

 

Følgende Bilka’er afholder Halloweenfest

A-Z Hjørring

Bilka Esbjerg

Bilka Herning

Bilka Hillerød

Bilka Holstebro

Bilka Horsens

Bilka Hundige

Bilka Ishøj

Bilka Kolding

Bilka Næstved

Bilka Odense

Bilka One Stop Fields

Bilka Randers

Bilka Skalborg

Bilka Slagelse

Bilka Sønderborg

Bilka Tilst

Bilka Vejle

Bilka Viborg

Relaterede artikler

Back to top button
x