Motor

For 4,5 milliarder dollars Cybertrucks

Teslas nye satsning, Cybertruck, er kommet godt fra land trods en mildest talt stormomsust lancering. Den meget særprægede form, blev øjeblikkeligt lagt for hån, og internettet har moret sig på bilens bekostning lige siden.

Det blev ikke bedre, da Elon Musk selv forestod lanceringen og ruderne, der angiveligt ikke kunne knuses, blev smadret af et forholdsvist let kast med en metalkugle. Alligevel ser Cybertruck ud til at kunne blive en kæmpe sejr for Tesla.

Allererede to dage efter lanceringen havde 200.000 personer lagt depositum på bilen i USA, og den er tilsyneladende  lige så populær i resten af verden. Ifølge Forbes kan salget af Cybertruck være med til at skabe en omsætning hos Tesla på 4,5 milliarder dollars.

Så uanset hvor meget folk end morer sig over Cybertrucks særprægede udseende og noget ynkelige lancering, så rammer Tesla åbenbart ind i noget, som folk er villige til at betale for at få lov til at køre rundt i.

Cybertruck kommer i tre forskellige udgaver med en, to eller tre elmotorer, og vil, ligesom resten af Teslas program, med tiden blive 100% selvkørende.

Skal du have en Cybertruck?

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close