MotorNyheder

Geneva Motor Show er aflyst af frygt for Coronavirus

Motorshowet i Geneva er et af årets helt store tilløbsstykker, men midt i frygten for Covid-19, også kaldet Coronavirussen, er showet blevet aflyst. Den Schweiziske regering har forbudt forsamlinger på mere end 1000 mennesker, i et forsøg på at dæmme op for sygdommen, og det får nu konsekvenser for bilmessen.

Normalt besøger mere end 600.000 gæster Geneva Motor Show, der afholdes i den schweiziske by, Geneve. Motorshowet er traditionelt besøgt af alle de større bilproducenter og bruges som platform for at vise nye prototyper, udstyr, modeller og lignende.

2020 var 90-års jubilæum for messen, der skulle starte d. 5 marts og løbe frem til d. 15, hvilket er den midlertidige slutdato for regeringens forsamlingsforbud.

“Vi beklager situationen, men alle involveredes helbred er vores, og vores udstilleres, topprioritet. Dette er et tilfælde af force majeure, og det er et stor tab for producenterne, der har investeret massivt i deres tilstedeværelse i Geneve. Vi er dog overbeviste om, at forstår situationen,” forklarer Maurice Turrettini, formand for Geneva Motor Show Foundation, i en pressemeddelelse.

Billetter til showet vil blive refunderet.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close