HelbredNyheder

Aarhus Universitetshospital: Klar til afklaring og indlæggelse af COVID-19 patienter

To nye akut COVID-19 klinikker blev etableret fredag og var lørdag kl. 10 klar til at modtage stabile, akutte børn og voksne henvist med vejrtræknings besvær og mistanke om COVID-19.

Vores dygtige medarbejdere på Aarhus Universitetshospital (AUH) løb stærkt i fredags, og således har AUH fra lørdag kl. 10 været klar til at modtage henviste børn og voksne med vejtrækningsbesvær og mistanke om COVID-19. Patienterne bliver henvist fra praktiserende læger. For de to nye klinikker for henholdsvis børn og voksne er opgaven at undersøge patienterne i forhold til, om de har COVID-19 eller ej, og om de skal indlægges på hospitalet eller hjem i egen bolig.

Udover de to nye akut klinikker, er der på AUH også etableret de første, nye midlertidige isolationsområder, hvor patienterne kan blive behandlet for deres COVID-19 infektion samtidig med deres anden sygdom. Det første isolationsområde er allerede til rådighed på Infektionssygdomme.

– Der er i fredags og henover weekenden leveret en fantastisk indsats af medarbejderne på hospitalet, hvor vi virkelig kan se, hvordan vi meget hurtigt kan skabe resultater gennem samarbejde på tværs af hele hospitalet. Det er virkelig godt gået og stor ros til alle de medarbejdere, der har været involverede i at få dette til at lykkes til gavn for vores patienter, siger lægefaglig direktør Claus Thomsen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close