FodboldNyhederSport

Alt tyder på udsættelse af EM inden krisemøde hos UEFA

Der har længe været spekulationer om, hvorvidt Europamesterskabet stadig ville blive afholdt. Inden tirsdagens krisemøde i UEFA, der det kommet frem, at alle de bookede hoteller i forbindelse med mesterskabet er blevet afbestilt. Dermed ser det altså ud til, at EM bliver udskudt.

Det er Financial Times, der har bragt historien om, at en lang række hoteller, der blev bestilt i forbindelse med afholdelsen af mesterskabet, nu er blevet afbestilt, og dermed tyder alt på, at beslutningen allerede er truffet. EM bliver udsat.

Det sker inden tirsdagens krisemøde, hvor UEFA samler alle 55 medlemslande til en videokonference, for at diskutere, hvordan man bedst tackler situationen.

“EM vil blive udskudt i et forsøg på at give kontinentets nationale ligaer mulighed for at afslutte sæsonerne og undgå flere milliarder euro i tab,” har kilder tæt på sagen angiveligt fortalt avisen.

Der stadig ingen datoer offentliggjort, men fodboldverdenen følger sagen nøje. I mellemtiden kan en udsættelse give de europæiske ligaer mulighed for at spille de sidste kampe i deres sæsoner i god ro og orden.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close