112Nyheder

Fem anholdt i våbenhandel ved Ejer Bavnehøj

Fire mænd og en kvinde er blevet anklaget og sigtet for at forsøge at købe 83 skydevåben med tilhørende ammunition, skriver Ritzau.

Det drejer sig om en svensker, en rumæer og tre serbere, der alle har tilknytning til Sverige. To mænd står nu anklaget i sagen, tiltalt for at ville købe våbnene via aftaler på “dark web”, mens de to andre mænd og kvinden sigtes for at have forsøgt at modtage de mange våben et sted i Vamdrup og senere på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj Vest, langs E45.

Anholdelserne er resultatet af en større international efterforskning, hvor det amerikanske Homeland Security, der er den amerikanske efterretningsenhed, der blandt andet beskæftiger sig med terror, danske Særlig Efterforskning Vest, og svensk politi alle har været involveret i sagen.

Flere agenter har været indblandet i sagen, hvor de har udgive sig for at være våbenhandlere. Alligevel nægter alle fem involverede sig skyldige i sagen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close