Anden SportErhvervNyhederSport

Vestjysk Bank vil betale sportssponsorater før tid

De økonomiske konsekvenser af regeringens restriktioner kan føles over hele landet, og det gør ondt i pengekassen hos mange. Hos Vestjysk Bank har man derfor besluttet at give en hjælpende hånd til de sportsforeninger og -klubber, der har sponsoraftaler med banken.

Dermed får mere end 500 midt- og østjyske sportsklubber nu tilbuddet om at få betaling for sponsorater tidligere.

“Vi kan se, at de lokale foreninger og sportsklubber i vores markedsområde er økonomisk presset på grund af den ulykkelige situation, som coronavirussens udbredelse har skabt. Aflyste aktiviteter og arrangementer og mistede indtægter som følge deraf hører til de barske og ubarmhjertige realiteter. Derfor har vi valgt at tilbyde, at vi fremrykker betalingen af de sponsoraftaler, vi har indgået for 2020, så der kan komme penge i kassen hos de lokale foreninger,” fortæller administrerende direktør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen.

For ham var det ikke en svær beslutning af tage, og den passer meget godt i tråd med de muligheder, Vestjysk Bank har givet til alle sine andre kunder, som en hjælp til at komme bedst muligt gennem krisen.

“Vi er en lokalbank. Det ligger i vores DNA, at vi er gensidigt afhængige af de lokalsamfund, vi opererer i, og her er lokale foreninger og sportsklubber bærende elementer. Derfor sponserer vi også en bred vifte af foreninger og sportsklubber, både inden for elite- og breddeidrætten, og anser disse for vigtige samarbejdspartnere. Vi har selv prøvet at være tvunget i knæ, hvor vi oplevede en enorm opbakning fra lokale privat- og erhvervskunder og fra foreninger og klubber. Nu vil vi gerne hjælpe den anden vej ved at tilbyde at betale de samarbejdspartnere, vi har indgået sponsoraftaler med for 2020, allerede nu, selvom betalingerne først forfalder senere i år. Som lokalbank har vi et ansvar, og det ligger os meget på sinde at leve op til dette,” forklarer Jan Ulsø Madsen.

Opfordringen fra Vestjysk Bank er derfor, at alle foreninger og sportsklubber, der har en aftale med banken, skal sende deres opkrævninger for 2020 nu.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close