112Nyheder

Ældre kvinde udsat for telefonsvindel

En 71-årig kvinde fik i går et opkald fra en mand, der udgav sig for at være fra “Sikkerhedsovervågningen”. Han mente, at han kunne se hendes bankkonto være blevet misbrugt, og at han ville hjælpe hende med at få styr på det. Derfor bad han hende om hendes Netbank- og NemID-oplysninger. Da kvinden fortalte, at hun ikke havde nogen af delene, blev hun “sendt videre” til en mand, der kaldte sig for ‘Thomas’. ‘Thomas’ spurgte ind til personlige oplysninger. Da kvinden synes det virkede mistænkeligt, spurgte hun ham, hvad han hed mere end Thomas. Han lød ufornøjet, svarede “Abracadabra” og lagde på.

Det er sket flere gange før, og Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig giver sine personlige oplysninger til nogen.

Relaterede artikler

Back to top button
x