112Nyheder

Coronabøde til bordel

Peruviansk kvinde tildelt bøde for bordel-virksomhed

Når frisører, fysioterapeuter og massører ikke må arbejde pga. corona, så gælder det også intim-massører.

En 26-årig peruviansk kvinde fik tirsdag kl. 07.34 besøg af politiet på en adresse i Aarhus, da hun via en annonce på en hjemmeside havde reklameret med seksuelle ydelser mod betaling. Som følge af den nuværende situation med coronavirus/covid-19, har regeringen indført et forbud mod at holde bordel-virksomheder åbne. Den 26-årige fik derfor en bøde på 10.000 kroner for overtrædelse af forbuddet..

Kvinden havde desuden ikke tilladelse til at arbejde i landet og blev derfor i tillæg tildelt en bøde på 4500 kr, fremgår det af døgnrapporten fra Østjyllands politi.

Hjemme-frisører må heller ikke arbejde
I øvrigt fik en 70-årig frisør fra Sorø også en corona-bøde på 10.000 kroner, da hun tirsdag blev sigtet for at fortsætte sin frisørforretning på hjemmeadressen, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

197 sigtelser siden 18. marts
Ifølge politiets tal er der til dato rejst 197 sigtelser for overtrædelse af corona-relaterede forbud og påbud. Flest er blevet sigtet på Københavns Vestegn med 91 sigtelser. Østjyllands politikreds har haft 19, Midt- og Vestjylland 5 og Nordjylland 3 sigtelser.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close