ErhvervNyheder

Glad frisør: Kunderne har ringet fra morgenstunden

Jesper Brink ved endnu ikke hvilke forholdsregler sundhedsmyndighederne kræver, men lover at salonen nok skal være klar til at åbne mandag

Over hele landet er frisører vågnet op til beskeden om at de må åbne igen fra mandag, og det har givet anledning til travlhed fra morgenstunden.

“Jeg ved ikke ret meget endnu, lige nu er jeg bare glad for at vi skal i gang igen,” siger frisør Jesper Brink fra Brink’s A Matter Of Style i Holstebro, da vi fanger ham på en travl telefon fredag morgen.

Han har først lige fået beskeden da han stod op, at frisører får lov til at åbne igen fra mandag, og siden er det væltet ind med beskeder.

“Jeg er allerede blevet kontaktet af de første fem kunder, og der er kommet så mange beskeder jeg lige skal have styr på. Og så skal jeg i gang med at finde ud, om der er blevet meldt noget ud fra myndighederne om de forholdsregler, vi skal tage. Så jeg får sikkert nok at se til i dag,” siger frisøren.

Selv om han ikke kender de nærmere betingelser, han skal opfylde for at åbne, er han overbevist om, at han sammen med personalet nok skal nå det i løbet af weekenden.

“Uanset hvad de kommer med af krav, så skal vi nok være klar fra mandag,” lover Jesper Brink.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x