112MotorNyheder

Jaguar efterlyses – fem mænd anholdt

Et mislykket indbrud i Viborg førte til en række af begivenheder, hvor fem mænd blev anholdt og en stjålet Jaguar fra Rødovre blev efterlyst

Da en beboer i en villa på Søbakken mandag morgen lå i sin seng og hørte larm nedenunder, blev det starten på en række begivenheder der endte med anholdelser to steder i byen og et spor med forbindelse til et biltyveri i Rødovre sidste måned.

Kl. 8.10 mandag morgen overraskede en mand to indbrudstyve i sit hjem på Søbakken. Fra soveværelset hørte han nogen rumstere i underetagen og troede først det var hans kone der havde glemt noget da hun tog på arbejde. Da han kom ned i stuen fandt han to ubudne gerningsmænd, der straks tog flugten. De kørte fra stedet i en sort personbil, men den forurettede nåede at notere nummerpladen.

Den tilkaldte politipatrulje runderede i første omgang området uden at finde bilen, men da betjentene senere på dagen – kl. 11.33 – standsede en anden bil ved Spars parkeringsplads på Gl. Aalborgvej, bemærkede de at bilens fører svarede til signalementet af den ene gerningsmand fra indbruddet. Føreren var desuden påvirket af euforiserende stoffer og havde intet kørekort. Betjentene anholdt både føreren, en 23-årig mand fra Viborg, og en 20-årig passager på mistanke om medvirken til indbruddet.

Kl. 12.46 observerer en anden patrulje den sorte personbil fra indbruddet på Skt. Kelds Vej ud for Hans Tausens Vej. Bilen bringes til standsning, og føreren svarer til signalementet på den anden gerningsmand og der er også overensstemmelse med videoovervågning fra indbruddet. Han er desuden påvirket af cannabis og patruljen finder også en joint i bilen. Både den 23-årige fører fra Horsens og bilens to passagerer – en 24-årig mand fra Hostrup og en 34-årig mand fra Herning – anholdes på mistanke om medvirken til indbruddet.

Alle fem mænd løslades senere på aftenen efter endt afhøring.

Som en ekstra bonus for politiet, finder de et spor med forbindelse til et biltyveri i Rødovre fra 10. april, hvor en bilforhandler mistede en Jaguar S-type i forbindelse med en prøvetur. Føreren af den første bil, politiet standsede, havde nøglen til denne Jaguar, og politiet er nu interesseret i, om denne bil befinder sig et sted på Viborg-egnen. I den forbindelse vil de gerne høre fra offentligheden, om nogen har set denne meget markante bil, enten i by-billedet eller måske i en garage, som politiet ikke har kendskab til.

Politiet kan kontaktes med oplysninger på telefonnummer 114.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close