112Nyheder

Sovende containertyve fra Østeuropa anholdt på rasteplads ved Viborg

Motionsløber genkendte efterlyst lastvogn fra indbrud i skibscontainere natten til mandag i Thisted

To sovende mænd på 29 og 33 år fra Østeuropa blev tirsdag aften ved 18-tiden vækket i deres lastvogn af politiet, der gerne ville se hvad sættevognen indeholdt. En vågen motionsløber havde genkendt lastvognen, der var observeret i forbindelse med et containerindbrud i Thisted, hvor fire skibscontainere med lastvognsdæk og fælge var blevet skåret op med vinkelsliber. Nu holdt den på rastepladsen Undallslund lidt uden for Viborg, og motionsløberen kontaktede politiet.

Vognen indeholdt ganske rigtigt tyvekoster fra indbruddet i Thisted, men der var også en del andet gods, og politiet skal nu i gang med at undersøge hvorvidt disse genstande også stammer fra indbrud og tyverier.

De to mænd nægtede at udtale sig og blev anholdt.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x