NyhederTech

Samsung udvider Galaxy A-serien med den nye tilføjelse Galaxy A21s

Med Galaxy A21s introduceres et nyt design til A-serien, udstyret med Inifinity-O-skærm og fire kameraer.

Lørdag den 15. maj 2020 var dagen da Samsung præsenterer en ny smartphone inden for Galaxy A-serien. Med Galaxy A21s tilføjes forbedrede, innovative funktioner til den populære Galaxy A-serie. A21s er udstyret med en Infinity-O-skærm, fire bagkameraer og et kraftigt batteri og tilbyder derfor fantastisk innovation til en god pris.

“Med Galaxy A21s tilbyder Samsung premium-funktioner til en overkommelig pris. Vi er fast besluttet på at styrke vores Galaxy A-serie yderligere og dermed sikre, at vi kan tilbyde den bedste mobiloplevelse uanset budget,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Oplev hele skærmen

Galaxy A21s er udstyret med Samsungs signaturskærm, Infinity-O, med en flot 6,5” skærm i HD+, som skaber en visuel oplevelse ud over det sædvanlige. Uanset om du bruger din smartphone til at spille spil eller se videoer, giver skærmforholdet 20:9 sammen med Dolby Atmos-lyden i Galaxy A21s en bedre oplevelse.

Med A21s udvikler Samsung det spændende design, der kendetegner Galaxy A-serien, hvor den nye tilføjelse kommer i flere levende farver med et unikt hologram og 3D-glanseffekt. Det elegante design bidrager til en smartphone, der er egnet til brug med én hånd takket være den slanke ramme og afrundede hjørner.

Galaxy A21s udfordrer grænserne for, hvad et mobilkamera kan gøre

Galaxy A21s kommer med et kraftfuldt kamera, som indeholder fire linser og smarte og innovative fotofunktioner, der gør det nemt at tage billeder eller videooptage i professionel kvalitet. 48MP-hovedkamera sammen med et 8MP ultra-vidvinkelkamera giver dig mulighed for at tage landskabsbilleder. Ved hjælp af et 2MP-makrokamera kan du tage nærbilleder, videooptage og fange detaljer, der ellers ville gå tabt.

2MP dybdekamera muliggør Live Focus-funktionen, så brugeren nemt kan fokusere på det, der er vigtigt, gennem en professionel baggrundseffekt på billeder af mennesker, dyr eller mad. For at tilpasse billederne yderligere kan brugeren bruge en række frimærker, filtre og klistermærker baseret på ansigtsgenkendelse.

Kraftig og let tilgængelig ydelse

Galaxy A21s tilbyder et langvarigt 5000mAh batteri med 15W hurtigopladning, så brugerne får mest muligt ud af deres mobiltelefon. A21s er udstyret med 32 GB intern hukommelse med muligheden for at tilføje ekstern lagring på op til 512 GB, så brugeren aldrig behøver at bekymre sig om at gemme sine yndlingsminder. Med One UI Core-interface muliggøres navigation med en hånd og mørk tilstand for yderligere bekvemmelighed.

For at gøre det daglige brug lettere er A21s udstyret med ansigtsgenkendelse og en fingeraftrykssensor. Brugere behøver kun at tilføje det ansigt, som telefonen skal genkende for derefter at holde telefonen mod ansigtet for at låse den direkte op, hvilket også sikrer, at personlige oplysninger aldrig ender i de forkerte hænder.

Samsung Galaxy A21s fås ved bestilling fra midten af juni i farverne sort, hvid og blå til en vejledende pris på 1.799 DKK.

For mere information om Galaxy A21s, gå til: www.samsung.com/dk/smartphones/galaxy-a/www.samsungmobilepress.com eller news.samsung.com/galaxy

Tekniske specifikationer Galaxy A21s

Galaxy A21s
Skærm[1] 6.5” HD+ TFT
Infinity-O Display (720*1600)
Kamera [Bagsidekamera]Hovedkamera: 48MP, F2.0 Ultravidvinkel: 8MP, F2.2Dybde: 2MP, F2.4Makro: 2MP, F2.4[Frontkamera]13MP, F2.2
Dimensioner 75.3 x 163.7 x 8.9mm
Processor Octa Core 2.0GHz
Hukommelse og lagring 3 GB RAM32 GB intern lagringMicro SD plads (op til 512GB)
Batteri[2] 5000mAh (Typisk)15W hurtigopladning
Biometrisk autentificering Fingeraftrykssensor på bagsidenAnsigtsgenkendelse
Farver Sort
Hvid
Blå

 

[1] Målt diagonalt som en hel rektangel med afrundede hjørner inkluderet. Det faktisk synlige skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.

[2] Typisk værdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk værdi er den anslåede værdi baseret på forskelle i batterikapacitet blandt de testede batterier i IEC 61960-standarden. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x