FestivalFestivalnytKultur/EventMidtjyllandNyheder

FYRVÆRKERI FESTIVAL 2021: Den udsolgte jubilæumsfest

Den Fyrværkeri Festival som skulle have været afholdt den sidste lørdag i august 2020, bliver udskudt til lørdag den 28. august 2021 og det bliver højst sandsynligt det samme brag af en jubilæumsfest

Efter Regeringens udmelding den 6. april om COVID19-situationen, og det deraf forlængede forsamlingsforbud, stod det klart, at der ingen Fyrværkeri Festival ville blive i 2020. Det skabte en masse spørgsmål vedrørende festivalens fremtid og alle de billetter som allerede var sendt afsted til den ellers udsolgte 10-års jubilæums festival. Arrangørerne bag festivalen stod i en situation som ingen anden før og nu har de et svar klar til alle. 

FYRVÆRKERI FESTIVAL 2021

Den Fyrværkeri Festival som skulle have været afholdt den sidste lørdag i august 2020, bliver udskudt til lørdag den 28. august 2021 og det bliver højst sandsynligt det samme brag af en jubilæumsfest, som det skulle have været i år; ”Flere af vores leverandører har meldt klar og vi har også genforhandlet næsten al musikken. Vi forventer, at det bliver det samme musikprogram, som det skulle have været i 2020, men vi afventer stadig lige de sidste godkendelser” udtaler festivalarrangøren Mikael Andersen, Festivalarrangøren lover desuden, at han og teamet bag vil knokle endnu hårdere for at gøre jubilæumsfesten i 2021 helt ekstraordinær; ”Det bliver en skøn fest og vi kommer til at arbejde hårdt på at forbedre festivalen på alle punkter”.

 

BEHOLD DIN BILLET TIL 2021

Fyrværkeri Festival bliver arrangeret af en almennyttig forening, og bliver afholdt for at samle penge ind til velgørende formål, særligt lokale idrætsforeningers ungdomsarbejde; ”Vi donerer hele vores overskud væk hvert år og har ingen opsparing at trække på. Situationen er alvorlig for os, men også for vores mange leverandører, vores kunstnere, vores frivillige foreninger og de mange virksomheder, som bidrager på den ene eller den anden måde” udtaler Mikael Andersen og fortsætter; ”Vi kommer til at savne vores publikum uendeligt meget den sidste lørdag i august i år, og vi håber inderligt, at de vil bakke op om Fyrværkeri Festival 2021”. Derfor håber arrangøren, at langt de fleste vælger at beholde sin billet til 2021. Billetter købt til Fyrværkeri Festival 2020 bliver automatisk overført til 2021, og ønsker man at beholde sin billet, skal man derfor ikke foretage sig yderligere; ”Det vil være en kæmpe hjælp, hvis man beholder sin billet og vi har allerede modtaget rigtig mange tilkendegivelser om dette, og det vi meget taknemmelige for” fortæller festivalarrangøren.

 

REFUNDERING

Hvis man af den ene eller den anden grund ikke ønsker eller ikke kan beholde sin billet, kan man naturligvis få denne refunderet. Hvordan det foregår, kommer an på, om man har købt billetten gennem Billetsalg.dk eller uden om det officielle system.

Har man købt sin billet gennem det officielle billetsystem, skal man logge på sin profil på Billetsalg.dk: https://www.billetsalg.dk/Log/ind. Her kan man under ”minProfil” og ”billetter” vælge de billetter, som man vil have refunderet. Herefter modtager man en bekræftelsesmail fra Billetsalg.dk med yderligere information om forventet tilbagebetalingsdato. Billetter kan i dette tilfælde kun tilbagebetales til det kort, der blev brugt ved købet og som er tilknyttet profilen.

Har man købt sin billet privat eller af en samarbejdspartner uden om det officielle billetsystem, skal man sende en e- mail til info@fyrfest.dk mærket REFUNDERING. E-mailen skal indeholde informationer om ordrenummer, registrerings- og kontonummer, og kontaktoplysninger på hvem billetten oprindeligt er købt af, da refundering i dette tilfælde kræver bekræftelse fra begge parter. Der er her desuden også krav om et billede af billetten/billetterne.

Meddelelse om refundering af alle typer af billetter skal ske inden den 3. juni 2020 kl. 23:59 og tilbagebetaling vil ske hurtigst muligt herefter.

 

SKRIV DIG PÅ VENTELISTEN

Der er på nuværende tidspunkt allerede stor tilstrømning på ventelisten til Fyrværkeri Festival 2021; ”Vi modtager rigtig mange e-mails og beskeder vedrørende køb af billetter, og oplever en stor stigning i antallet på ventelisten, og det er jo rigtig dejligt” udtaler festivalarrangør Mikael Andersen og fortsætter; ”Vi forventer altså, at Fyrværkeri Festival 2021 fortsat vil være udsolgt på den anden side af eventuelle refunderinger”. I tilfælde af at der kommer yderligere billetter til salg til den ellers udsolgte jubilæumsfestival grundet refunderinger, så vil personer på ventelisten blive kontaktet først, og herefter vil eventuelle billetter blive sat til salg offentligt.

Ønsker man at skrive sig på ventelisten til eventuelle entrebilletter til Fyrværkeri Festival 2021, kan man gøre dette på billetsalgssiden: https://www.billetsalg.dk/Event/Fyrværkeri%20Festival%202021/2938

 

TAK FOR TÅLMODIGHEDEN OG FORSTÅELSEN

Arrangørerne bag Fyrværkeri Festival har i en svær tid oplevet rigtig meget kærlighed, tålmodighed og forståelse fra både publikum, samarbejdspartnere, leverandører, medier osv., og det har betydet rigtig meget; ”Det har givet os en masse overskud til at arbejde videre og givet os mod på at fortsætte udviklingen” udtaler Mikael Andersen og fortsætter; ”Vi er enormt glade for al støtten og det skal alle have en kæmpe tak for. Der er ingen Fyrværkeri Festival uden vores fantastiske publikum, leverandører, frivillige og andre samarbejdspartnere”. TUSIND TAK!

Fyrværkeri Festival opdaterer løbende på både hjemmeside, sociale medier og direkte til alle billetkøbere. I den forbindelse opfordrer arrangøren til, at alle får tjekket op på deres profil på Billetsalg.dk og sørger for, at den er opdateret med korrekt mailadresse.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close