GolfNyhederSport

ECCO Tour samler Danmarks bedste til DM for Professionelle i HimmerLand

Hvem er Danmarks bedste golfspiller lige nu? Det skal afgøres, når alle de danske topspillere for første gang i historien dyster ved et “rigtigt” officielt dansk PGA mesterskab i HimmerLand fra 24. – 26. juni.

Hvem er Danmarks bedste golfspiller lige nu? Det skal afgøres, når alle de danske topspillere for første gang i historien dyster ved et “rigtigt” officielt dansk PGA mesterskab i HimmerLand fra 24. – 26. juni.

Lucas Bjerregaard, Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, Rasmus og Nicolai Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er blandt de 34 herrer og to damer der deltager når ECCO Tour afvikler Jyske Bank PGA Championship by FREJA. Fra 24. – 26. juni kæmper de foruden titlen som dansk PGA mester også om mindst 300.000 kroner.

Turneringen i HimmerLand er kommet i stand med stor opbakning fra både, Jyske Bank, FREJA, ECCO, HimmerLand DGU og PGA samt alle de danske proer. Også dem der normalt ikke ville være til start på ECCO Touren. Foreløbig er der kun indløbet ét sikkert afbud fra Sebastian Cappelen der er bosat i USA.

ECCO Tour ejer, Flemming Astrup ser frem til et unikt arrangement, der næppe vil kunne gentages i fremtiden.

– Corona-krisen har spændt ben for næsten al professionel golf i år, herunder Made in Denmark. Som et lille plaster på såret, så har krisen dog givet os en unik mulighed for at samle alle danske golfspillere til en fantastisk dyst om det danske PGA mesterskab. Jeg vil næsten håbe, at vi ikke får chancen igen, og jeg synes, det er fantastisk, at de største danske golfspillere bakker op – og så får vi jo også vist HimmerLand frem i 2020, forklarer Flemming Astrup

Og selvom DIF, DGU og Kulturministeriets nye regler nu betyder, at man kan afvikle professionelle golfturneringer i Danmark, så bliver der ikke slækket på sikkerheden ved Jyske Bank Danish PGA Championship. Eksempelvis bliver der ikke adgang for tilskuere, spillere vil ikke have caddies, og alle træningsfaciliteter vil blive grundigt gennemtænkt og opdelt.

– Vi kommer til at gå med livrem og seler. Vi har allerede taget en lang række forbehold, og de vil til enhver tid blive justeret i henhold til myndighedernes gældende regler. Vi er glade for, at de professionelle golfspillere og vi nu igen kan gå på arbejde, men vi er meget bevidste om vores ansvar.

Følg topgolf LIVE på TV3 Sport
Selvom der desværre ikke må være adgang for tilskuere, så kan du som dansk golf-fan glæde dig over, at Jyske Bank Danish PGA Championship vil blive sendt LIVE på Viasat Golf. Vi håber, du vil kigge med, og vi vil selvfølgelig opdatere om turneringen og sendetider løbende.

Herunder vises hvordan udtagelsen af spillerne er sket. Det pointeres at enkelte spillere kan blive forhindret af rejserestriktioner i forhold til deres bopæl. Listen opdateres løbende.

Nr. Kategori Navn
1 ET Lucas Bjerregaard
2 ET Thorbjorn Olesen
3 ET Rasmus Højgaard
4 ET Thomas Bjorn
5 ET Joachim B Hansen
6 ET Jeff Winther
7 ET Soren Kjeldsen
8 ET Benjamin Henry Poke
9 LPGA Nicole Broch Larsen
10 LPGA Nanna Koerstz Madsen
11 CT Nicolai Højgaard
12 CT Martin Leth Simonsen
13 CT Mark F Haastrup
14 CT Martin Ovesen
15 CT Niklas Nørgaard Møller
16 CT Nicolai B Kristensen
17 CT Oliver Hundebøll
18 CT Marcus Helligkilde
19 CT Jeppe Huldahl
20 CT Peter Launer Baek
21 EC19 Morten Ørum Madsen
22 WR Andreas Lunding
23 EC19 Mathias Gladbjerg
24 WR Nicolai Tinning
25 EC19 Jakob Kollerup
26 WR Christian Bæch Christensen
27 PGA DK Wild Card
28 PGA DK Wild Card
29 DGU Wild Card (AM)
30 DGU Wild Card (AM)
31 LEGENDS Anders Hansen
32 LEGENDS Søren Hansen
33 LEGENDS Steen Tinning
34 ECCO Wild Card
35 MiD Wild Card
36 HL Wild Card
RESERVES
1 EC19 Oliver Suhr
2 EC20 Jeppe Kristian
3 WR John Axelsen
4 EC19 Mikkel Hjorth
5 EC20 Christian Jacobsen
6 WR Lasse Jensen
7 EC19 Andreas Hillersborg Sørensen
8 EC20 Peter Staalbo
9 WR Nicolai Nøhr Madsen
10 EC19 Nicolai Emil Oxenbøll
11 EC20 Victor Gebhard Østerby
12 WR Hamish Brown
13 EC19 Morten Toft Hansen
14 EC20 Mads Langkilde
15 WR Søren Schulze Pettersson
16 EC19 Oliver Percy Smith
17 EC20 Keen Bernberg

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close