GalleriHåndboldNyhederSport

GALLERI/VIDEO: Holstebro Håndbolds ungdomspiger i en noget alternativ håndbold træning

Ved Rolf Krakes skolen ligger der et idrætsanlæg til beach volley og beach handball.

Ved Rolf Krakes skolen ligger der et idrætsanlæg til beach volley og beach handball.

Det areal har været et vigtigt idrætsområde for – talent afdelingen under den nye Holstebro Håndbold ligas dame afdeling – i denne corona tid. Gruppen af spillere vi har gang i, er pige-/dame håndblodspillere i alderen 15 til 23 år, som har været afskåret fra at komme i hallen.

Men det har som sagt ikke afholdt os fra at få gang i sommertræningen, udtaler træner Lars Dalhoff – Vi har været lidt kreative og skabt et alternativt håndbold-træningsmiljø ved beach-anlægget, hvor pigerne bliver udfordret i forskellige håndboldrelaterede aktiviteter på 3 udendørs baner i sandet og på det tilstødende græsområde.

-Vi må have 9 spillere og en træner i gang på hver bane (corona restriktionerne) hvilket gør at vi kan holde 27 piger i gang på en gang i 3 gange 30 min. Vi har afviklet et træningsforløb fra kl. 16.30 til 18.00 og igen fra 18.15 til 19.45 hver tirsdag og torsdag, dette viser at vi stadig kan holde gang i håndbold træningen trods corona restriktionerne afslutter træneren.

Af Preben Callesen – Min By News

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close