NyhederTech

Sony har afsløret Playstation 5

Internettet har summet med rygter og fan-designs af den kommende Playstation 5, og nu har Sony så endelig afsløret, hvordan den nye spillekonsol kommer til at se ud. Og det har ikke fået snakken til at forstumme.

Den nye konsol er markant anderledes i design end de tidligere udgaver. En kombination af hvid højglans plastic, sorte rammer og kølig blå belysning har resulteret i et design, der unægteligt skiller sig ud, og samtidig skiller vandene.

Smag er indviduelt, og selvom den måske ikke tiltaler alle, er der ingen tvivl om, at den bliver populær hos mange rundt omkring i verden.

Sony afslørede også en lang række spil, der vil komme til den nye konsol. Heriblandt er der et par gamle kendinge som Ratchet og Clank og bilspillet Gran Turismo, der kommer i nye udgaver. Derudover vil også det mest populære spil nogensinde, Grand Theft Auto V blive udgivet til den nye konsol i en optimeret udgave.

Sammen med konkurrenten fra Microsoft, Xbox Series X, vil Playstation 5 komme i handlen i tide til jul i år.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close