NyhederUddannelse

Solen skinnede da studenterne kom ud at køre

Længe så det ud til, at studenterkørslen var i fare pga. coronavirussens indtog, men i starten af juni blev de gode nyheder offentliggjort: Studenterne kom ud at køre.

Så over hele landet har de nyslåede studenter og studiner endelig fået den afslutning, de har håbet på siden de startede for tre år siden. Og det kan få en hård medfart for de ellers både fine og dyre studenterhuer.

For studenterkørslen bliver kortlagt i huen, og der er mange regler.

Fx. skal du huske at sætte en streg i huen, hver gang du drikker en genstand. Hvis du til gengæld ikke kan holde dem indenbords, så får du klippet et hak i skyggen. Indersiden af hatten bliver dekoreret med klassekammeraternes navne, og kæresten og karakteren skal sættes i midten.

Hvis du kysser på en klassekammerat, skal der klippes en firkant i svederemmen. Men den kan også betyde, at du har drukket en hel kasse øl.

Og dage som torsdag, hvor solen står højt og temperaturen er over de 25 grader, giver det også mulighed for at få en bølge klippet ind i svederemmen. Den betyder nemlig, at du har været ude at bade med huen på – og intet andet.

Min By News tog med et hold studenter og studiner fra Risskov Gymnasium og du kan se billederne her.

 

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close