FodboldSport

Håbet om fodboldfinalesejr lever videre i Aalborg

Der er stadig mulighed for at hente fodbold-fejring tilbage til Aalborg. Efter at have slået ca. 1.600 andre hold ud i DM i Online Fodbold, står det 9000-baserede hold Kanonkuglerne i finalen overfor konkurrenter fra Aarhus, Esbjerg og Fyn.

Lige nu ligger de lunt i svinget til en sejr, men det hele afgøres på fredag, når den endelige vinder og Danmarksmester findes. Med til titlen følger 10.000 kr. til en klubfest.

Coronafodboldmuligheder
Idéen kommer fra folkene bag Fodboldstudier.dk, der ville lave et arrangement, der kunne holde de sociale aspekter af klubfodbold i gang under coronakrisen, da landet var lukket ned, og ca. 1.600 klubber fra hele landet har deltaget.

Kanonkuglerne spiller normalt i Serie 5, men lige nu har de altså lagt knap 1.600 fodboldklubber bag sig.

”Det går ud på at få så mange likes på et facebook-opslag, der er lavet på Fodboldstudier.dk. Og det er så dem, der får flest, der vinder,” forklarer Bo Sisira Skovgaard Andersen, der er medstifter og træner for Kanonkuglerne. Det er ikke landets største klub, snarere tværtimod. Alligevel er de nu i finalen.

”Det er vi ret stolte af. Nogle af klubberne i DM har jo mellem 100 og 200 spillere, og vi er bare 30, der godt kan lide at spille fodbold, så, at vi ligger, hvor vi gør, er ret vildt.”

Lokalklub med internationalt talent
Den lille klub blev dannet i 2016, af nogle fodboldentusiaster, der bare gerne ville spille.

”Vi mødtes over en øl og snakkede om at finde en måde at spille bold på. Vi henvendte os til etablerede klubber men lige så snart man kommer over Serie 4 bliver det ret avanceret at spille fodbold, og det var ikke meningen. Vi ville bare gerne spille fodbold.”

Det afholder dog ikke Kanonkuglerne fra at benytte sig af talenter fra andre lande.

”Vi har en australier, der spiller på holdet. Han kom til landet sammen med sin danske kæreste, og fandt ud af, at vi spillede. Så tænkte han, at det skulle han være med til,” fortæller Bo Sisira Skovgaard Andersen.

Hvis du vil have indflydelse på finalekampen, kan du give dit “like” til den klub, du mener fortjener at vinde.

Det foregår her:

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close