NyhederTech

NL Pure – ét med naturen SWAROVSKI OPTIK åbner en ny dimension af naturobservationer

Et enormt og revolutionerende synsfelt møder banebrydende design i denne førsteklasses kikkert – den nye NL Pure fra SWAROVSKI OPTIK giver dine naturobservationer et gedigent løft.

Et enormt og revolutionerende synsfelt møder banebrydende design i denne førsteklasses kikkert – den nye NL Pure fra SWAROVSKI OPTIK giver dine naturobservationer et gedigent løft. Dette skyldes alt sammen et avanceret optisk system, der er integreret i en utroligt kompakt og præcis mekanik. De allerbedste materialer og håndværksmæssig topkvalitet sikrer, at denne kikkert kan modstå tidens tand. NL Pure-tilbehøret har også fokus på bæredygtighed. Den nydesignede taske, rengøringssættet og emballagen er udelukkende fremstillet af genbrugs- og naturmaterialer. Fra 1. september 2020 vil 8×42-, 10×42- og 12×42-modellen af denne nye kikkert være tilgængelig hos udvalgte autoriserede forhandlere.

SWAROVSKI OPTIKs langtrækkende optiske kvalitetsprodukter skærper sanserne og inspirerer os til at sætte pris på og respektere vores miljø. Carina Schiestl-Swarovski, der er formand for direktionen i SWAROVSKI OPTIK, forklarer: ”Det at opleve naturens unikke skønhed og fordybe sig i den – det er denne higen, som ligger bag vores ønske om at designe kikkerter, der gør det muligt for beskueren at blive ét med naturen. De høje standarder, som vi anvender på optisk kvalitet og design, har fået vores eksperter til at genoverveje fysikkens love. Resultaterne er revolutionerende. NL Pure tilbyder en oplevelse af uovertruffen intensitet – Pure Nature Love.”

ÉT MED NUET

Så snart du kaster et blik igennem den nye NL Pure, får du øjnene op for det tekniske mesterværk.

Takket være det enorme, revolutionerende synsfelt i kikkerten fra SWAROVSKI OPTIK (op til 159m.) og de næsten umærkelige kanter kan du fordybe dig helt i billedet, så du opnår den mest naturlige form for observation.

ÉT MED DIG

Den utroligt kompakte optik er indkapslet i et unikt ergonomisk hus, der sikrer, at NL Pure ligger perfekt i hånden. Med en oval fordybning mellem tommel- og pegefinger passer kikkertens form til dit naturlige greb. Den nye pandestøtte giver uovertruffen komfort, især ved længere tids brug, og sikrer stabil iagttagelse – selv ved 12x forstørrelse. Pandestøtten fås som tilbehør.

ÉT MED PERFEKTION

Med knivskarpe konturer, høj kontrast og optimal farvegengivelse sikrer SWAROVISION-teknologien betagende billeder. Det er nemt at få øje på de mindste detaljer og skelne mellem de mest subtile farvenuancer. Denne absolutte farvegengivelse og høje transmission er mulig takket være en innovativ linsecoating.

ÉT MED NATUREN

I kraft af pålideligheden og den lange levetid, der har kendetegnet produkter fra SWAROVSKI OPTIK i generationer, er deres miljøpåvirkning begrænset. Virksomheden arbejder utrætteligt på at fremme bæredygtighed inden for alle sine driftsområder. Der var særligt fokus på tilbehøret under udviklingen af NL Pure. Bæretasken er fremstillet af 100 % genanvendt rPET. Et helt nyt sæbe- og børstesæt til rengøring af huset medfølger som standard. Det indeholder en træbørste og en biologisk nedbrydelig sæbe uden palmeolie, der er fremstillet af kokosolie, olivenolie og sheasmør uden farve- eller duftstoffer. Sæben er fremstillet i Tyrol i Østrig, og børsten kommer fra Tyskland. Produktemballagen er klimaneutral og er fremstillet af bæredygtige og genanvendelige materialer. Hver enkelt pakke bidrager også til at støtte ClimatePartner-projekter. Desuden er størrelsen blevet reduceret for at spare ressourcer og reducere CO2-emissionerne under forsendelse.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x