NyhederTech

Garmin udvider med solopladning til populære adventure og multisport-smartwatches

Business Wire - Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede onsdag udvidelsen af sin solopladningsteknologi til sine Instinct, fēnix 6 og 6S og tactix Delta outdoor og multisportsmartwatches.

Med udgangspunkt i succesen med Garmins første solopladede multisportur, fēnix 6X – Pro Solar, giver disse nye soludgaver kunderne mulighed for at “gøre det, de elsker, længere” gennem markant øget batterilevetid og ny specialbygget funktionalitet inklusiv surf, mountainbiking og klatreaktiviteter.

”Garmins multisport GPS-ure er valget for atleter og eventyrere, der er villige til at skubbe sig gennem den næste mil eller over det næste bjerg. Ved hjælp af vores solarfunktioner, byder de nye Instinct, fēnix 6 og 6S og taktix Delta-solure på ekstraordinær batterilevetid og giver kunderne mulighed for at følge deres lidenskab helt indtil solnedgang og længere endnu, ”sagde Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales. ”Ud over solopladningsmulighederne er disse udgaver fulde af opdaterede og unikke funktioner. Fra nye camouflage-designmønstre til surfaktivitetsprofiler er der noget for enhver smag.”

Instinct Solar

Gør det, du elsker, længere med Instinct™ Solar. Dette er uret, med dets dristige design, der hjælper dig med at udøve din aktive outdoor livsstil. Med en forbløffende batterilevetid giver det dig mulighed for at opleve mere, mens det holder dig tilsluttet og fit med smarte funktioner og træningstracking. Uanset hvor end du er – alene eller sammen med dine venner.

Instinct Solar repræsenterer en milepæl for Garmin og kan give ubegrænset batterilevetid med tilstrækkelig soleksponering i batterisparetilstand. Ved hjælp af ekspeditionstilstand med tilstrækkelig soleksponering giver Instinct Solar øget GPS-funktionalitet, mens det stadig leverer over to måneders batterilevetid. Instinct Solar-serien kan også prale af op til 24 dage i smartwatch-tilstand indendørs og mere end 50 dage med tilstrækkelig soleksponering. Brugere kan foretage disse batteriforlængende ændringer på farten gennem Instinct Solars inkorporering af Power Manager.

Instinct Solar – Surf Edition er specialbygget med specialiserede surffunktioner såsom tidevandsdata og en dedikeret surfingaktivitet, der hjælper surfere med at få mest muligt ud af hver bølge. Med vandklassificering til 100 meter, er Instinct Solar – Surf Edition også et multisportur til andre vandaktiviteter.
Instinct Solar – Tactical Edition, populær til missionen er udstyret med taktiske specifikke funktioner såsom kompatabilitet med nattesynsbriller og Stealth Mode.

Ud over Instincts allerede robuste outdoor aktivitet- og helsetracking inkluderer Instinct Solar nu også Pulse Ox2 til at måle, hvor godt en persons krop absorberer ilt og Body Battery for at optimere kroppens energireserver.

fēnix 6 Serien – Solar Edition

fēnix 6S Pro Solar og fēnix 6 Pro Solar er de nyeste medlemmer af Garmin-flagskibets multisport GPS-smartwatch-linje. Med Garmin Power Glass™ solopladningslinse og en tilpasningsnem Power Manager-tilstand, udnytter fēnix 6-serien – Solar Editions, solens kraft til at forblive på og forblive præstationsklar i ugevis, så brugerne får mere urtid på håndleddet til at nyde deres aktiviteter, træningsfunktioner, kortlægning, streaming af musik og meget mere. fēnix 6 og 6S Solar-udgaverne udvider de robuste aktivitetsprofiler, der er inkluderet i fēnix-serien, med surf, mountainbike og indendørs klatring.

  • Surf: Ved hjælp af en Surf Activity-profil, der også findes på Instinct Solar – Surf Edition, kan fēnix-surfere tracke antal bølger, surftid, total tid, maksimal hastighed og deres længste bølge. Når man surfer foran et Surfline®-kamera, kan brugere, der bærer fēnix eller Instinct surf-kompatible ure, uploade deres surf til deres Surfline-konto og senere se video af surfaktiviteten gennem Surfline Sessions™.
  • Mountain Bike: Ved hjælp af den nye “Grit and Flow”-aktivitet kan ryttere spore detaljerne i hver tur med mountainbike-data, plus specialiserede grit- og flowmålinger, der bedømmer rutens vanskelighed og hvor jævn rytterens nedkørsel er, hvilket giver en unik score til at slå næste gang.
  • Indendørs klatring: Den indendørs klatreaktivitetsprofil giver klatrere mulighed for at spore deres sessioner på indendørs faciliteter. Data inkluderer antallet af ruter, lodret afstand klatret, klatretid, sværhedsgrad for hver rute og mere.

fēnix 6S Pro Solar-batteriets ydeevne i smartwatch-tilstand er op til ni dage indendørs og op til 10,5 dage med tilstrækkelig soleksponering, mens batteriets ydelse i smartwatch-tilstand er op til 14 dage indendørs og op til 16 dage med tilstrækkelig soleksponering.

fēnix 6 Solar urene inkluderer også avanceret søvnovervågning, som giver en detaljeret oversigt over brugerens lette, dybe og REM-søvnstadier samt Pulse Ox- og vejrtrækningsdata. Dette kan ses på en dedikeret widget, der inkluderer din stress score og søvnindsigt. fēnix 6-serien inkluderer TopoActive Europe-kort til outdoor eventyr, skikort til over 2.000 skisportssteder over hele verden og over 41.000 golfbaner. fēnix 6-serien har Garmin Pay™ og musiklagning på enheden på op til 2.000 sange, så brugerne kan synkronisere afspilningslister fra flere af de mest populære musiktjenester (abonnement kan være påkrævet), ingen telefon kræves.

tactix Delta – Solar Edition

tactix Delta – Solar Edition er den fjerde generation af tactix-familien, der er udviklet på fēnix-seriens platform. tactix Delta – Solar Edition er bygget til militære standarder (MIL-STD-810) og bruger solopladning til at forlænge batteriets levetid og Power Manager-tilstand til at give op til 21 dage indendørs og op til 24 dage med tilstrækkelig soleksponering.

Missionsklar-funktioner på tactix Delta – Solar Edition inkluderer stealth mode, der deaktiverer deling af placering og trådløs forbindelse, og en kill switch til at slette al brugerhukommelse. Det robuste, sofistikerede design har et altid-på 1,4” display, ridsefast safirlinse, sort DLC-belagt stålurkrans, sort PVD-coated bagcover i stål og en helt ny militærinspireret sort taktisk nylon QuickFit®-rem med forstærket syning og eksponeret sort metalhardware.

Med specialiserede taktiske funktioner såvel som kortlægning, musik, avanceret træning og de samme smarte funktioner fra fēnix 6-familien, er tactix Delta – Solar Edition bygget til krævende felt- og daglig brug.

Instinct Solar, fēnix 6 – Solar Edition og tactix Delta – Solar Edition repræsenterer den fortsatte innovation af Garmin solteknologisatsning og er tilgængelig nu. Den komplette serie af Garmin solopladningssmartwatches inkluderer også fēnix 6X – Pro Solar og quatix® 6X Solar. Vejledende salgspriser starter på DKK 3.299 for Instinct Solar, DKK 6.099 for fēnix 6-serien – Solar Editions og DKK 9.099 for tactix Delta – Solar Edition. For mere information, se www.garmin.dk.

Garmin-produkter, der indvendigt er konstrueret til et liv udenfor, har revolutioneret luftfarten, bilindustrien, fitness, marine og outdoor livsstil. Garmin mener, at hver dag er en mulighed for at innovere og en chance for at være bedre end i går.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close