Kultur/EventNyheder

Tips til en god sommer: Noget med dyr

Det er altid spændende at komme ud og se nogle dyr i det fri. Min By News giver nogle gode bud på, hvordan du kan få sommeren hjemme til at gå med nogle fede oplevelser i de jyske dyreparker og zoologiske haver.

Ree Park – Safari

Ifølge hjemmesiden er Ree Park en Safarioplevelse. Parken har et stort udeområde, hvor man kan gå rundt og se de forskellige dyr. Der er mulighed for at klappe grise og geder. Parken tilbyder guidede ture. Land Rover-safari giver mulighed for at opleve dyr som giraffer, næsehorn, strudse og andre dyr fra den afrikanske savanne. Amerika Ekspressen tilbyder en ligeledes guidet tour af dyr fra den amerikanske prærie.

Adresse
Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft

Åbningstider i juli:
10-19 alle dage

Priser:
Voksen: 190 kr.
Barn: 110 kr.
Parken giver 50% rabat på entréprisen frem til 9. august.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoologiske have blev grundlagt i 1935, og kunne således fejre 75 års fødselsdag, tidligere på året. Den Zoologiske have er den traditionelle udgave, hvor du kan gå rundt og se dyrene. De byder på en bred vifte af dyr som elefanter, aber, pingviner og mange andre dyr fra hele verden. Aalborg Zoologisk have arbejder sammen med mange forskellige organsationer om at redde truede dyrearter, og passe på miljøet, gennem en lang række naturfredningsprojekter.

Adresse:
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Åbningstider i juli:
10-19 alle dage

Priser:
Voksen: 205 kr.
Barn: 119 kr.

Jesperhus Junglezoo

Jesperhus har efterhånden oparbejdet en ganske imponerende samling af aktiviteter, der ikke kun er tilgængeligt for beboerne på deres campingplads. I deres Junglezoo er der mulighed for både at opleve dyrene på normal vis, og at deltage som dyrepasser eller komme til Fugleshow. I deres zoo er der både adgang til lemurer og myreslugere, ligesom der er mange forskellige typer fugle, krybdyr og fisk i akvarier.

Adresse:
Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors

Åbningstider i juli:
10-19 alle dage

Priser: (Frem til 9. august)
Voksen: 199 kr.
Børn (3-12 år): 169 kr.
Gæster på campingpladsen har fri adgang til alle parkens aktiviteter.

Randers Regnskov

Under Coronanedlukningen fik Randers Regnskov en temmelig stor fanskare til deres livesending af Skole-TV. Nu kan Regnskoven opleves live, med alle dens mange forskellige dyreracer strategisk delt op i de tre kupler. En for Asien, en for Afrika og en for Sydamerika. De tre store kupler giver rig mulighed for at opleve dyrene på tæt hold uanset, hvordan vejret er udenfor.

Adresse:
Tørvebryggen 11
8900 Randers

Åbningstider i juli:
9-18 alle dage

Pris:
Voksen: 190 kr.
Barn: 125 kr.
Frem til 9. august giver Regnskoven 50% rabat på prisen.

AQUA Akvarium & Dyrepark

Det behøver ikke være dyr fra de varme lande, for at være spændende. De danske vandløb og have har et rigt dyreliv, og i AQUA kan du opleve den danske fauna på tæt hold. Parken byder på fire etager med forskellige fisk, krybdyr og padder, og et stort udendørsområde med en sø, der er fyldt med dansk dyreliv. Dagene er fyldt med fortællinger om dyrene, og de kan også opleves, når de bliver fodre flere forskellige gange om dagen.

Adresse:
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg

Åbningstider i juli:
10-18 alle dage

Priser:
Voksen: 165 kr.
Barn: 100 kr.
Frem til 9. august giver AQUA 50% rabat på prisen.

Sommeren er over os, og da coronavirussens nedlukning har gjort verden noget mindre, har vi her på redaktionen besluttet os for at lave en serie anbefalinger til, hvad du kan bruge ferien på. Stederne er alle indenfor vores dækningsområde, eller tæt nok på, til at vi mener, det er køreturen værd.

I løbet af de næste dage vil vi komme med flere bud på sommeroplevelser i andre kategorier.

Hvis du har oplevet noget i din sommer, som du gerne vil dele med vores læsere, må du gerne skrive til os på redaktion@minbynews.dk.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close