MotorsportNyhederSport

Magnussen trak point til Haas i Ungarn

Kevin Magnussen beviste søndag, at hvis Haas bliver konkurrencedygtige på farten, er der ingen grænser for, hvad det kan blive til. En god solid løbsstrategi og kontrolleret, velovervejet kørsel resulterede i en niendeplads, der kan blive til en ottendeplads. Hvis altså truslen om en straf til Red Bull bliver til noget.

Magnussen havde kvalificeret sig til en 16. plads, men Haas valgte at trække begge biler ind til et dækskifte, da de havde set, at banen var mere tør end forventet. De startede derfor fra pitten. Det var et sats, men et kløgtigt ét af slagsten, for i takt med at flere af de andre hold også fik brug for dæk til den tørre bane, kunne Magnussen rykke opad, og lå på et tidspunkt på tredjepladsen.

Desværre viste Haas-racerens manglende hastighed igen sig som et problem, og som løbet skred frem, måtte Magnussen se sig henvist til en 9. plads, som han dog formåede at holde helt frem til slutningen af løbet. Dermed er Haas- nu kommet i pointene, og der er optimisme hos holdet frem til næste løb i England om 14 dage.

Magnussens mulighed for at få en ottendeplads, afhænger af, hvorvidt løbsstewards vælger at straffe Red Bull-holdet for at have tørret Alexander Albons gridboks. Det kan komme til at koste ham 5. pladsen.

Lewis Hamilton og Valtteri Bottas startede på 1. og 2. pladsen med begge Racing Point-kørerne, Lance Stroll og Sergio Pérez på 3. og 4. pladsen, og dermed var der altså Mercedes i begge de forreste rækker.

Hamilton beholder førstepladsen, men Bottas måtte se sig henvist til 3. pladsen, efter flot kørsel af Max Verstappen, der sikrede ham 2. pladsen. Dermed rykker Hamilton nu op foran Bottas og tager 1. pladsen i kørernes mesterskab.

Næste weekend er der pause, inden feltet rykker til England, hvor de næste to løb bliver afhold på Silverstone, inden den står på Spanien og Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

 1. amilton
 2. Verstappen +8.702
 3. Bottas +0.452
 4. Stroll +57.579
 5. Albon +1.18.316
 6. Vettel +1 omgang
 7. Pérez +1 omgang
 8. Ricciardo +1 omgang
 9. Magnussen +1 omgang
 10. Sainz +1 omgang
 11. Leclerc +1 omgang
 12. Kvyat +1 omgang
 13. Norris +1 omgang
 14. Ocon +1 omgang
 15. Grosjean +1 omgang
 16. Raikkonen +1 omgang
 17. Giovinazzi +1 omgang
 18. Russell + 1 omgang
 19. Latifi +5 omgange.
 20. Gasly Udgået

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close