FodboldNyhederSport

Sejr i Parken – AGF tager andenpladsen

Det blev til en overbevisende 4-2 sejr i Parken, og nu dufter det for alvor af sølv i Aarhus .

Søndag aften tog AGF andenpladsen efter en sejr over FCK i Parken på 4-2 og nu kan David Nielsens troppe selv afgøre, om der skal sølv til ”Smilets By”.

AGF kan efter en super indsats, nu tage hjem til Aarhus efter en sikker 4-2 sejr, og drømme om sølv og europæisk fodbold.

Først var det Kevin Diks, der bragte ”De Hviiee” på 1-0 efter bare 21 minutter af kampen, der stod mellem de to tilbageværende søvlfinalister.

Foto: Benny Lind – Min By News

Et kvarters spil senere brafte Jakob Ankersen AGF yderligere foran med 2-0, men seks minutter senere kunne den tidligere Aarhus-dreng, Jens Stage, reducere for FCK til 2-1, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom de ”De Hviiee” igen godt fra start, og Casper Højer kunne efter syv minutter øge føringen til  3-1.

Efter godt 70 minutters spil fik Jonas Wind bragt spændingen tilbage i kampen, efter han på straffe fik scoret til 3-2.

Mortensen lukkede ballet
Efter 75 minutters spil kunne Kaptajn og topscorer, Patrick Mortensen, lukke opgøret med endnu en scoring i denne sæson, der satte 4-2 på tavlen, og gav tre point til dagens udehold, der nu er foran med ét enkelt point.

Foto: Benny Lind – Min By News

Dagen sejr betyder, at ”De Hviiee” selv kan afgøre, om det skal være sølv eller bronze, når sæsonen er slut. Der er kun to runder tilbage af sæsonen, og sejren, kombineret med Brøndbys nederlag mod AaB, har gjort, at det nu kun er de to klubber, AGF og FCK, der kan sætte sig på 2. og 3. pladserne.

Næste opgave for Davids drenge er på onsdag, når ”De Hviiee” tager til Farum til FC Nordsjælland.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close